Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε Video από την παρουσίαση του βιβλίου "Με σφραγισμένα χείλη" του κιλκισιώτη συγγραφέα Γιάννη Τσιτσίμη


Η παρουσίαση του βιβλίου "Με σφραγισμένα χείλη" του κιλκισιώτη συγγραφέα Γιάννη Τσιτσίμη έγινε την Τετάρτη 20 Φλεβάρη 2019 και ώρα 19.00 στο Κιλκίς στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη. Για το βιβλίο μίλησαν οι Γιώργος Δανιήλ νομικός, Τάσος Κατσαρός συγγραφέας και ο Γιάννης Τσιτσίμης. 

Με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και η Σοφία Καπαλτσίδου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η αγάπη της για τον τόπο και η πίστη ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη να ορίζουν το παρόν και το μέλλον του θεμελιώνοντας φιλοπρόοδες πολιτικές που απορρέουν από τις αξίες τους οδήγησαν τη Σοφία Καπαλτσίδου στην απόφαση να συμπαραταχθεί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη. 

Κιλτίδης: Ελευθερία και Ηθική Βουλευτών

Του Κώστα Κιλτίδη
Είναι δύσκολο να τεθούν πλαίσια και κανόνες λειτουργίας στο πολίτευμά μας, στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, όταν απουσιάζει η στοιχειώδης διάκριση των εξουσιών.

Στις 28 Φεβρουαρίου οριστικοποιούνται οι εκλογικοί κατάλογοι

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπ. Εσωτερικών η 28η Φεβρουαρίου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία σχετικά με την οριστική διαμόρφωση των εκλογικών καταλόγων με βάση τους οποίους θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές του Μαϊου όποιες κι αν είναι αυτές. 

Αναστάσιος Βαφειάδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς Αναστάσιος

Υπογράφει ο Αναστάσιος Βαφειάδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες, 
Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1955. Είμαι παντρεμένος με τη Μαθηματικό Ευαγγελία Ζαχαρή και έχουμε δύο γιους. Είμαι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση της θητείας μου επέστρεψα στο Κιλκίς εργαζόμενος για αρκετά χρόνια στα φροντιστήρια "Γνώση". 

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός φίλος Σάββας Καραμπίδης

Πέθανε χθες, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός και αγαπητός σε όλους τους Κιλκισιώτες, Σάββας Καραμπίδης. Η τελετή της νεκρώσιμης ακολουθίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων στο Κιλκίς ενώ η ταφή θα γίνει στα νέα κοιμητήρια της πόλης.