Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Εγκύκλιος για τις απουσίες μαθητών λόγω της εποχικής γρίπης

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων απέστειλε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στις σχολικές μονάδες όλης της χώρας εγκύκλιο με την οποία οι απουσίες των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον οι κηδεμόνες τους ή οι ίδιοι, εάν είναι ενήλικοι, προσκομίσουν στη σχολική μονάδα πρόσφατη βεβαίωση/γνωμάτευση δημοσίου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, στην οποία να αναγράφεται ο λόγος και η επιβεβλημένη διάρκεια απουσίας από το σχολείο. Η εγκύκλιος έχει ισχύ για το τρέχον σχολικό έτος.

Εκλογή νέας Τομεακής Επιτροπής και Γραμματέα της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με επιτυχία υλοποιήθηκαν οι εργασίες της Συνδιάσκεψης της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, την Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019, έπειτα από μία πλούσια και ουσιαστική εσωκομματική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις οργανώσεις του νομού, κατά την οποία εκτιμήθηκε η δράση της Οργάνωσης και συζητήθηκε ο σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα.

Τζιτζικώστας: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 4.000 πολίτες του Κιλκίς που χτυπήθηκαν από την κρίση


Συνολικά 3.882 άποροι κάτοικοι του Κιλκίς έλαβαν βοήθεια και ωφελήθηκαν από τις δράσεις του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Άπορους (ΤΕΒΑ), που υλοποίησε τα προηγούμενα δυο χρόνια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η παράσταση "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" στο Κιλκίς


Ευχαριστούμε θερμά την μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία Library4all, για την προσφορά βιβλίων για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης. 

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παυλίδη Ελευθερίου του Θεοδώρου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης 
Ο Λευτέρης Παυλίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γέννημα θρέμμα του Κιλκίς, εργάζεται και ζει στην πόλη αυτή όλη του τη ζωή. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ζαμπέλη Ευφροσύνη με την οποία συνεργάζεται επαγγελματικά κι έχουν δύο παιδιά.

Video: Το Φροντιστήριο Μ. Ε. ΜΕΘΟΔΟΣ, κόβει τη βασιλόπιτά του, στο Κιλκίς


Το Φροντιστήριο Μ. Ε. ΜΕΘΟΔΟΣ, έκοψε τη βασιλόπιτά του στο Κιλκίς, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019.

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου η σημερινή και η σκέψη μας τρέχει με συμπάθεια και ενδιαφέρον στους μικρούς αγωνιστές του θάρρους που μαζί με τις οικογένειές τους παλεύουν για αντιστρέψουν τις αρνητικές συνέπειές του.

Διακοπή ρευματοδότησης στις οδούς Καραγιαννοπούλου – Σαλαμίνας του Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα διακοπεί η παροχή ρεύματος από τις 7:00 έως τις 11:30 στις δημοτικές οδού Καραγιαννοπούλου – Σαλαμίνας λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Volleyball:"Άτλας" Κιλκίς vs "Ζαφειράκης" Νάουσας


Δείτε Video από τη συνέντευξη τύπου Απ. Τζιτζικώστα στο Κιλκίς, για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ


Η συνέντευξη τύπου με θέμα «Το κοινωνικό έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Παρουσίαση υλοποίησης των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων «Περικλής Κολότσιος» της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Α. Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Κιλκίς).

Θ. Μαρκόπουλος: Γιατί θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον Μάιο

Tου Μαρκόπουλου Χ. Θωμά
«Στην Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα!» έλεγε ο Παύλος Κ. Μπακογιάννης. Με αυτή την σκέψη έκανα μία συνειδητή επιλογή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είμαι στην ομάδα του υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς, κύριου Δημήτρη Τσαντάκη. Η επιλογή είναι ρεαλιστική. 

Χρήστος Μελίδης: Είμαι υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς με το συνδυασμό του Δ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει ο Χρήστος  Μελίδης
Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συμπολίτες, 
Γεννήθηκα το 1991, κατάγομαι από το Γερακαριό, ενώ ζω και εργάζομαι στην πόλη του Κιλκίς. Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής κι αργότερα σπούδασα Κομμωτική στη Θεσσαλονίκη. 

Προσφεύγουν σε αγωγές οι Συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι ν. Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Με όσα έχουν προηγηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στις τηλεοράσεις το τελευταίο διάστημα, σχετικά με αγωγές για περικοπές και αναδρομικά Μισθών-Δώρων- Επιδομάτων-Επικουρικών κλπ., και ύστερα από το άγχος που μας έχουν φορτώσει με όλα τα παραπάνω, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων «πιέζει» και διερωτάται γιατί δεν προσφεύγουμε σε αγωγές.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Μωυσίδη Θεόδωρου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Θόδωρος Μωυσίδης είναι ένας νέος τριανταοκτάχρονος που κατοικεί κι εργάζεται στο Δροσάτο. Με την έντονη τοπική δράση του και τις ανανεωτικές ιδέες του έρχεται με ορμή να συμπορευθεί με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.