Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας μιλά για την προστασία της 1ης κατοικίας μετά τις 28/2/19


O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας* αναφέρθηκε στις 1-2-2019 μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) στο τι σχεδιάζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να κάνει η Κυβέρνηση μόλις εκπνεύσει η προθεσμία (28/02/19) για την υπαγωγή στον Ν. Κατσέλη (Ν. 3869/2010).

500 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στη Θεσσαλονίκη

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στο PAOK Sports Arena, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (Ε.Λ.Ο.Π.), όπου θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές από 58 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Συγκρότηση γενικής συνέλευσης στον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Αξιοχωρίου Κιλκίς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε Κιλκίς), κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ του Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου και σύμφωνης γνώμης του Π.Γ.Σ.Ε.Ε-Π.Κ.Μ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση των διαδικασιών συγκρότησης Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ) και της έκδοσης της απόφασης αυτεπάγγελτου διορισμού των αντιπροσώπων σε αυτή από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κιλκίς (ΑΔΑ : ΩΜ6Α7ΛΛ-ΠΙ5 ).

Υποβολή υποψηφιοτήτων για ανάδειξη συνέδρων στο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Σύμφωνα με τη 10η Εγκύκλιο του Γραμματέας της Κ.Ε αποφασίσθηκε η διεξαγωγή Έκτακτου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής το Σάββατο 30 και τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση
Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο κα. Άννα Δημάκη για τη στήριξη που έδειξε προς το Σύλλογο παραχωρώντας την αίθουσα της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης-κοπή πίτας του Συλλόγου στις 6/02/2019.


Εκπτώσεις έως 80% στο ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ Κιλκίς


Κιλκίς: Συνελήφθη 24χρονος για καλλιέργεια κάναβης

Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα αποθήκης που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί με τη μέθοδο της υδροπονίας ένα δενδρύλλιο κάνναβης, έχοντας αναπτύξει κατάλληλο εξοπλισμό (λαμπτήρα, ανεμιστήρα, εξαερισμό κ.α.).
Επίσης στην παραπάνω αποθήκη και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 132 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 5μελούς σπείρας ληστών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ανδρών ηλικίας 35, 38, 40 και 41 ετών και 39χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. 

Ενημέρωση Πολιτών για την Εποχική Γρίπη

Ανακοίνωση Ιατρικού συλλόγου κιλκίς
Τα συμπτώματα της γρίπης Η1Ν1 περιλαμβάνουν: αιφνίδια έναρξη υψηλού πυρετού, βήχα, πόνο στους μύες και τις αρθρώσεις. Επίσης, μπορεί να εμφανιστεί καταρροή, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, ρίγη, αίσθημα κόπωσης, διάρροια και έμετοι.

Συνελήφθη 56χρονος στις Σέρρες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Αμοιρίδης: "Κύριε Τονικίδη, μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια"

Παναγιώτης Αμοιρίδης
Μέλος Δ.Σ. ΕΒΕ Κιλκίς
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Κιλκίς, της 7/2/2019, τέθηκε ως θέμα, η καταχρηστική χρήση από τον κ. Τονικίδη των τηλεφώνων και του προσωπικού του Επιμελητηρίου, για την οργάνωση της εκδήλωσης κοπής πίτας του Δημοτικού του Συνδυασμού. Επί του θέματος αυτού, έκανα την εξής παρέμβαση:

Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών Κιλκίς, στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Θετική είναι η ανταπόκριση των δημοτών στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών. Οι είκοσι γαλαζοπράσινοι κάδοι που είναι εγκατεστημένοι στην πόλη του Κιλκίς και σε μεγάλους πληθυσμιακά οικισμούς του Δήμου (Νέα Σάντα, Καμπάνης, Γαλλικό, Νέο και Παλιό Αγιονέρι) στους δέκα μήνες από την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης έχουν δεχθεί 38.748 τόνους ρούχων. 

Κιλκίς: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 3 άτομα για κλοπή καλωδίων χαλκού

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για την πρόληψη και αποτροπή έκνομων ενεργειών, οδήγησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη 3 ατόμων, για κλοπή καλωδίων χαλκού από εγκαταστάσεις επιχείρησης.

Βαφειάδης: "Δεν θέτω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές"

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Όπως πολύ καλά γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι μου είχα την ευγενή φιλοδοξία να διεκδικήσω την τιμητική θέση του Δημάρχου Κιλκίς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές κινούμενος με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και έχοντας ως αφετηρία τον φιλελεύθερο χώρο, αλλά χωρίς διακρίσεις για τους πολίτες και χωρίς κομματική κηδεμονία. 

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση τιμής για τον Καθηγητή Ιστορίας Κωνσταντίνο Φωτιάδη

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη, Ομότιμο Καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στις 11:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου (Λεωφ. Νίκης 13, 2ος όροφος).

"Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ιδιαίτερη πολιτική σημασία"

Δελτίο τύπου Δικτύου Ελλήνων Ριζοσπαστών
“Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να λέει στους τομεάρχες του κόμματος του ότι οι ευρωεκλογές είναι «δημοψήφισμα» για την πολιτική ζωή στην Ελλάδα και ότι πρέπει να μετατραπούν σε εθνικές εκλογές.

Ενίσχυση του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ & εξετάσεις πιστοποίησης

Ιδιαίτερα θετικά αποτιμάται η ανάπτυξη του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» των Επαγγελματικών Λυκείων, το οποίο ξεκίνησε το σχολικό έτος 2016-2017, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αναβάθμιση της εργασιακής προοπτικής των αποφοίτων των ΕΠΑΛ.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Σβέρκου Κωνσταντίνου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Κώστας Σβέρκος, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός άνθρωπος εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Θέσεις εργασίας στο Lidl Κιλκίς (8/2/2019)

Ζητούνται πωλητές-τριες/Ταμίες από το Lidl Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Πετυχημένη η εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. με θέμα, «Αντισεισμική προστασία, δικαίωμα ζωής και ασφάλειας για το λαό»

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Με μαζική συμμετοχή του εργαζόμενου λαού, αλλά και εργαζομένων και επιστημόνων από το χώρο των κατασκευών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση-ημερίδα που οργάνωσε η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με θέμα «Αντισεισμική προστασία, δικαίωμα ζωής και ασφάλειας για το λαό»,στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, στη Θεσσαλονίκη.

Κιλκίς: Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο "120 δόσεις προς ΔΟΥ & ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια"

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «120 δόσεις προς ΔΟΥ & ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης χρεών Επιχειρήσεων, Ελ. Επαγγελματιών και Αγροτών» τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15.00 στο κτίριο του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Πολύκαστρο: Ομιλία με θέμα, "Η διαχείριση των προβλημάτων παιδιών και εφήβων"