Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση νέου ομαδικού προγράμματος άθλησης Indoor Cycling Training



Δελτίο τύπου  Kinesis-Gym 
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου σας παρουσιάζει την μοναδική στην πόλη του Κιλκίς, σάλα με εργοποδήλατα και το νέο πρόγραμμα Indoor Cycling Training.

Τι ακριβώς υφάρπαξαν οι χιτλερικοί και τι μας χρωστούν σήμερα οι Γερμανοί;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
Το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο με την έκδοση στα ελληνικά ενός βιβλίου των Γερμανών ιστορικών Καρλ Χάιντς Ροτ και Χάρτμουτ Ρύμπνερ. Οι ελληνογερμανικές σχέσεις αναφορικώς με το ζήτημα των επανορθώσεων θα εισέλθουν σε νέα φάση. Η γερμανική πλευρά θα βρεθεί εκ νέου υπό πίεση. 

Η κοπή βασιλόπιτας του ΧΟΡΟΝΟΥ

Δελτίο τύπου ΧΟΡΟΝΟΥ 
Την πρώτη του βασιλόπιτα έκοψε το πολιτιστικό σωματείο «ΧΟΡΟΝΟΣ εν-κύκλιος κίνηση» την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Habitat. 

Αναμενόμενα πετυχημένη η παράσταση “Το μισοφέγγαρο” στην Τέχνη Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια όμορφη μουσική παράσταση χαρήκαμε την Κυριακή 3.2.2019 με τις γλυκές φωνές της Μαργαρίτας Λιτητάρη και της Δωροθέας και τα μελετημένα κείμενα τους.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, κόβει την βασιλόπιτά του

Ο Πρόεδρος Παύλος Σπ. Τονικίδης, τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την "Κοπή Πίτας Νέου Έτους 2019" του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30π.μ. στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με επίσημο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Φλωρίδη π. Υπουργό.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Κιλκίς


Ανακοίνωση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς
Ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς τα τελευταία χρόνια είναι η παρουσία μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων (κυρίως σκύλων) σε κατοικημένες περιοχές και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών, τη δημόσια υγεία, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης των ίδιων των ζώων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς - (6/2/2019)

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Γ' κατηγορίας και ΠΕΙ για πρωινή εργασία κάθε Δευτέρα, στο Κιλκίς. Τηλ. επικοινωνίας 6974241719 από 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Συζήτηση για το βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς υποδέχεται την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 18.00 μ.μ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Παρέμβαση Σούλη Καζαντζίδη στην παρουσίαση του βιβλίου «Με Αίσθημα Ευθύνης»

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστασίου (Σούλη) ΚαζαντζίδηΠαρέμβαση στη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «Με Αίσθημα Ευθύνης», έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Λαμπερή η Γιορτή Ποδοσφαίρου 2019 της ΕΠΣ Κιλκίς

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Παρουσία των εκπροσώπων των Ποδοσφαιρικών Ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου 2019, στο κέντρο εστίασης "Θέατρο" στο Κιλκίς, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Video: SOS μαθητών και καθηγητών του 3ου γυμνασίου Κιλκίς για επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.
SOS μαθητών και καθηγητών του 3ου γυμνασίου Κιλκίς για επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά.

Συνάντηση εργασίας Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ με τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα με θέμα την ανακατασκευή του ιστορικού Επισκοπείου

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Στο γραφείο του Επισκοπικού Μεγάρου Κιλκίς υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, με τον οποίο είχαν συνάντηση εργασίας για την ένταξη του έργου της ανακατασκευής του ιστορικού Επισκοπείου της Ιεράς Μητρόπολεως σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Κτιριακές φθορές στο Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ )
"Δείτε την κτιριακή κατάσταση του Νοσοκομείου Κιλκίς (συνεχίζουν να πέφτουν σοβάδες). Επανειλημμένως έχουμε αναδείξει το ζήτημα το Σωματείο Εργαζομένων και η ΠΟΕΔΗΝ χωρίς να βρεθεί λύση. Καλούμε την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις κτιριακές φθορές πριν θρηνήσουμε θύματα."

1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών στη Γοργόπη Παιονίας