Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για την Γνώμη, από 1 έως 31 Ιανουαρίου 2019

Κι όμως ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης μπορεί…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η πρώτη δημοσκόπηση για την εκλογική αναμέτρηση στο δήμο Θεσσαλονίκης είδε το φως της δημοσιότητας. Στο χθεσινό της φύλλο (03-02-2019) η κυριακάτικη εφημερίδα «Μακεδονία» δημοσίευσε μια έρευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων «to the point».

Ψήφισμα συλλόγων γονέων Δήμου Νεάπολης-Συκεών, για την καθαριότητα στα σχολεία

Ψήφισμα συλλόγων γονέων Δήμου Νεάπολης-Συκεών
Την Τρίτη 22 Γενάρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων, κυρίως συλλόγων γονέων, και γονέων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών με θέμα τις πολύ σοβαρές ελλείψεις σε καθαριστές/ριες στα δημόσια σχολεία. Το πρόβλημα του καθαρού σχολείου είναι αδιάσπαστα συνδεδεμένο με την υγεία των μαθητών.

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00 στα γραφεία της, 26ης Οκτωβρίου 43.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση- ημερίδα με θέμα: «Αντισεισμική προστασία, δικαίωμα ζωής και ασφάλειας για το λαό»

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Η Κομματική Οργάνωση Κ. Μακεδονίας διοργανώνει την Τετάρτη 6 Φλεβάρη, στις 7μ.μ., στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49) εκδήλωση- ημερίδα με θέμα: «Αντισεισμική προστασία, δικαίωμα ζωής και ασφάλειας για το λαό»

Νέος κύκλος προγραμμάτων αγωγής υγείας στα σχολεία από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ένας νέος κύκλος προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Βιωματικών Σεμιναρίων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας ξεκινά να υλοποιείται από τους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έτσι θα "σώσουν" και τον Λαό της Βενεζουέλας οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε.

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Είτε διαφωνεί κανείς με την πολιτική της Βενεζουέλας είτε συμφωνεί ο ίδιος ο λαός της μέσα από διαδικασίες, κινηματικές, δημοκρατικές, έχει την ευθύνη για ποιον θα αναδείξει, ποιον θα ανατρέψει.

Εκδρομή σε Δελφούς και Αθήνα με τους Περιπατητές Κιλκίς


Έχασε την ελπίδα να διεκδικήσει την πρώτη θέση ο "Άτλας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, ηττήθηκε από την ομάδα του Αριστ. Σκύδρας με 3-1 σετ (25-19, 20-25, 25-21, 25-19) και έχασε έτσι την ελπίδα να μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και παράλληλα το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο αγωνίζεται.

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου


Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η σημερινή (4 Φεβρουαρίου) και οι σκέψεις μας επικεντρώνονται στην πραγματική αξία της: στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην ανάγκη πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης προκειμένου να αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες επιτυχούς αντιμετώπισης και οι άνθρωποι που πλήττονται από κάποια μορφή καρκίνου να βγουν νικητές και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το πολύτιμο δώρο της ζωής. 

Έντονη στον δήμο Παιονίας η απήχηση της δραστηριότητας της “Ευκράντης”

Δελτίο τύπου πολιτιστικού συλλόγου γυναικών η “Ευκράντη”
Τις ισχυρές βάσεις που διαθέτει στον κοινωνικό ιστό του δήμου Παιονίας ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών η “Ευκράντη” λόγω της πολιτιστικής και κοινωνικής του δράσης απέδειξε για ακόμη μια φορά η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας που παραδοσιακώς πραγματοποιεί ο σύλλογος κάθε χρόνο τέτοια εποχή. 

Ο Κώστας Παυλίδης στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Κώστας Παυλίδης προσδίδει με τη δυναμική του μια νέα ξεχωριστή παρουσία στο δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

"Έκλεισαν τη λακκούβα, του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, δημοσιεύσαμε την παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Α.Κ. με τίτλο  "Κλείστε τη λακκούβα" (Δείτε ΕΔΩ). Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων για το κλείσιμο της λακκούβας. Σήμερα, Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, η λακκούβα εξαφανίστηκε. Για του λόγου το αληθές δείτε τη φωτογραφία. 
Τελικά αδέλφια δεν ήθελε και πολύ δουλειά.

Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Ευρυδίκη και ώρα 6.30μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Νέα νίκη για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 28-24 επικράτησε ο ΓΑΣ Κιλκίς του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και έφτασε στους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από δέκα αγωνιστικές.

Ευχαριστήρια δήλωση νέας Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Υπογράφει η
Αναστασία Σ. Ανανιάδου
Δικηγόρος - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς
"Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κατ' αρχάς, τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριο Σισμανίδη, για την τιμητική, προς το πρόσωπό μου, πρότασή του.

Η Αντριάννα Οργιανέλη στο συνδυασμό "Κιλκίς - Μαζί μπορούμε" του Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου
υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Υποδεχόμαστε σήμερα με μεγάλη χαρά στην δημοτική μας ομάδα ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με υποψήφιο δήμαρχο τον Αναστάσιο -Σούλη- Καζαντζίδη, την πτυχιούχο νοσηλευτικής ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΡΙΑΝΕΛΗ. 

Συμμετοχή του 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

Δελτίο τύπου 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Το πρόγραμμα «our roots, our country, our Europe” αποτελεί ένα εγκεκριμένο σχέδιο δράσης Erasmus+ KA229 ενταγμένο στις συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων. Κυρίαρχοι σκοποί του προγράμματος είναι η συνεργασία σχολείων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, η αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και η συμπερίληψη και ανοχή της διαφορετικότητας. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Τρίτη 05-02-2019 έως και την Πέμπτη 07-02-2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 04/04-02-2019), που ισχύει από αύριο Τρίτη 05-02-2019 έως και την Πέμπτη 07-02-2019.

Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στο πλαίσιο του εορτασμού των προστατών και εφόρων της Παιδείας του Γένους Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας του Δήμου Παιονίας. 

Η πρόοδος της Ελλάδας στον τομέα της ισότητας των φύλων

Τον Ιούλιο του 2018 δημοσιοποιήθηκε η έκθεση προόδου για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ατζέντα 2030):http://sdgindex.org/assets/files/2018/01%20SDGS%20GLOBAL%20EDITION%20WEB%20V9%20180718.pdf#page=22 .

Η γαλλική κωμωδία «Πάμε για Επανάσταση;» στο σινεμαδάκι της ΤΕΧΝΗΣ


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας παρουσιάζει την ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία  «Πάμε για Επανάσταση;»  την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8.00 το βράδυ στο σινεμαδάκι της ΤΕΧΝΗΣ.

Αυτή είναι η Αυτοδιοικητική Κίνηση, "Δράση για το δήμο Κιλκίς"



Δελτίο τύπου Κίνησης "Δράση για το Δήμο Κιλκίς"
"Συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Κιλκίς, είμαστε μία ομάδα ανθρώπων από πολλές περιοχές του Κιλκίς με διαφορετικά επαγγέλματα αλλά μ' ένα κοινό άξονα στις θέσεις μας, την αγάπη και την αγωνία για τον τόπο μας. 

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για το φασιστικό περιστατικό εις βάρος του

Υπογράφει
ο Στέφανος Παραστατίδης
Υπ. Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής
Πριν κάποιες ημέρες, επιδιώχθηκε μια πρωτοφανής στοχοποίηση στο πρόσωπό μου. Στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς διακινήθηκαν φυλλάδια με χαρακτηρισμούς περί προδοσίας, ενώ ανώνυμοι λογαριασμοί στα social media παρακινούσαν σε τιμωρία μου, σε συνέχεια της απόφασης του πατέρα μου Θεόδωρου Παραστατίδη να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Ακόμη μία νίκη για τον Α. Αλέρου στον Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Του Κώστα Μηναρετζή
Έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στο παλιό στρατόπεδο Καρατάσου στο Δήμο Παύλου Μελά το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από από όλη την Μακεδονία 

Ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τσαντάκης, ευχαριστεί...

Υπογράφει ο
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς 
Η παραίτησή μου τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Κιλκίς, για λόγους προσωπικούς, ευθύνης και αξιοπρέπειας, είναι η μικρή πράξη-αντίδρασή μου σ' αυτό που έκαναν πολλοί κύριοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ψηφίζοντας την “εγκληματική” Συνθήκη των Πρεσπών, για την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας. 

Δείτε Video από την εκδήλωση ανακοίνωσης καθόδου της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη"


Η εκδήλωση ανακοίνωσης καθόδου της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Αγαθόπουλο, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 06:00 μ.μ.