Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Γαστρονομικές Κοινότητες - Γαστρονομικοί Προορισμοί" του Γιώργου Πίττα

Δελτίο τύπου Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας
Την παρασκευή 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Γουμένισσας από το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλογου Γουμένισσας σε συνεργασία με τo Τ.Ε.Ι Σίνδου Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, τη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Παιονίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς και την Αναπτυξιακή Κιλκίς, η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση με θέμα τη παρουσίαση του βιβλίου "Γαστρονομικές Κοινότητες - Γαστρονομικοί Προορισμοί" του Γιώργου Πίττα. 

"Αποδομείστε τους εθνομηδενιστές"

Γράφει ο Αναστάσιος Κοκοβίδης
Η δίκαιη Νέμεσις, επιβάλλει την εξαέρωση της ομάδας και της παρέας όλων όσων ψήφισαν την επαίσχυντη συμφωνία της Λίμνης των Πρεσπών.
Το Πολιτικό κόστος θα πρέπει να είναι βαρύ, αμείλικτο, αδυσώπητο και αδιάλλακτο για όλους όσους συνέβαλλαν στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων.
Στείλτε τους, στα σπίτια τους. Οριστικά και Αμετάκλητα. Μια για Πάντα. Στείλτε τους, εκεί που τους αξίζει. Στην λήθη της ιστορίας. Γυρίστε τους την πλάτη σας. Απομονώστε τους. Περιφρονήστε τους. Αποδημήστε τους. 

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Α.Σ. "Αλέξανδρος" Αξιούπολης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του


Επιτυχίες "Καραγιάννη" Ευρωπού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου έγινε στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο του Ζεφυρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 7 αθλητές και 1 αθλήτρια οι οποίοι κατέκτησαν 4 μετάλλια στο στυλ της ελευθέρας πάλης.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στη Zootechnia 2019

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετέχει στην Zootechnia 2019 από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ελάτε να γνωρίσετε το άλογο της Πίνδου. Ένα άλογο ελληνικής καταγωγής ορεινού τύπου. Καλοί χαρακτήρες και ανθεκτικά ζώα ακόμα και σε δύσβατες περιοχές ή σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Χορήγηση εφάπαξ ποσού σε κληρονόμους θανόντων αστυνομικών: Οροι και προϋποθέσεις

Αναφορικά με την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στους νόμιμους κληρονόμους θανόντων δικαιούχων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι:

Νέα διακοπή ηλεκτροδότησης στην Επτάλοφο Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου Ιανουαρίου θα διακοπεί η παροχή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 11:00 σε τμήμα του οικισμού της Επταλόφου (στην αριστερή πλευρά με κατεύθυνση το Αναβρυτό)εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Κοπή πίτας και πρώτες συμμετοχές για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
H χρονιά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς φέτος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι πρώτες συμμετοχές αθλητών μας σε αγώνες ήταν εξαιρετικές , αλλά και η πρώτη μας γενική συνέλευση -κοπή της βασιλόπιτάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ράντζο, γέμισε χαρά τις καρδιές μας. 

Ξεκίνημα σε Σέρρες και Γιαννιτσά για τον στίβο του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις ήρθαν για το τμήμα του κλασικού αθλητισμού του Γ.Α.Σ.Κ. σε κλειστό στίβο στις Σέρρες και σε ανώμαλο έδαφος στα Γιαννιτσά. 

Δ. Κυριακίδης: Τα Σκόπια υφαρπάζουν και το διοικητικό εκκλησιαστικό τίτλο ''Πολυανής''

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
"Πριν καλά – καλά κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών οι γείτονές μας σπεύδουν να δείξουν τις πραγματικές τους διαθέσεις έχοντας καταληφθεί από αλυτρωτική παράκρουση. Σαν να μην έφταναν τα ''δώρα'' του ονόματος της Μακεδονίας, της εθνικότητας και της γλώσσας, δε διστάζουν να υφαρπάξουν και τη διοικητική εκκλησιαστική ιδιότητα Πολυανής που ανήκει στη Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου. 

Έκοψε τη Βασιλόπιτα 2019, ο "Άτλας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς ακολουθώντας την παράδοση, με ιδιαίτερη χαρά και ευχάριστη διάθεση έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο αναψυκτήριο ‘’ λόφος ’’.

"«Κοράκι» μαθητής λυκείου του Κιλκίς με συμπτώματα κατάθλιψης!"

«Χτυπιόταν κάτω σαν κατεψυγμένο χταπόδι Ινδίας: Εγώ πότε θα πάω σχολείο;»
Γράφει ο Αμπντούλ Βουκεφαλέφσκι
Διαστάσεις επιδημίας παίρνουν μέρα με την ημέρα τα συμπτώματα κατάθλιψης σε μαθητές Δημοτικών-Γυμνασίων και Λυκείων του Κιλκίς! Χθες 30 Ιανουαρίου 2019, ένας μαθητής "κοράκι" χτυπιόταν κάτω σαν κατεψυγμένο χταπόδι Ινδίας φωνάζοντας στη μαμά του που κοιμόταν του καλού καιρού: "Εγώ πότε θα σχολείο;" 

Τι θέλουμε να ακούσουμε (και να δούμε) από έναν υποψήφιο δήμαρχο


Υπογράφουν οι:
Αναστασία Νικολοπούλου, Δικηγόρος
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος
Αναρωτιόμαστε ως νέοι που μένουμε και εργαζόμαστε στην πόλη μας (και μάλιστα με πολύ αγάπη όλα αυτά!) πως θα μας πείσει ένας υποψήφιος δήμαρχος. Θέλουμε έναν δήμαρχο που αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις μικρής σημασίας και μάλιστα με άτομα που δεν χρίζουν της κοινωνικής εκτίμησης; Θέλουμε έναν αρχηγό συνδυασμού που ανακυκλώνει φθαρτά πολιτικά "ανθρώπινα υλικά"; Αν συνεχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι ΔΕΝ θέλουμε θα γράψουμε πολλά και θα στεναχωρηθούμε. Όμως.

Πρωταθλητής ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας όπου βραβεύτηκε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ως πολυνίκης όμιλος 2018, για 9η συνεχόμενη φορά στο άθλημα της ιππικής αντοχής.