Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Έκοψε την βασιλόπιτά του το προσωπικό των ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ - Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 
Στις 6 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή της ετήσιας Βασιλόπιτας για το 2019 των εργαζομένων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΘΛΟΣ και του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. 

Χ. Χατζησάββας: "Εμείς δεν θα προδώσουμε την Μακεδονία"

Η Coca Cola και ο κρεμαστός… επικήδειος στη διοίκηση Μπουτάρη

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Όταν ξεκίνησε η εμπλοκή μου στο εγχείρημα της Δημοτικής Κίνησης Θεσσαλονίκης «Υψίπολις» γνώριζα από πρώτο χέρι τους τρόπους με τους οποίους «χρηματίζει» η Coca Cola δημόσια πρόσωπα και επαγγελματίες. Γνώριζα επίσης ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης και η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη από την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων μετά το κλείσιμο του εργοστασίου στην Θέρμη δεχόταν κατά καιρούς διάφορες «προσφορές» της αμερικανικής πολυεθνικής για να κρατήσει ουδέτερη στάση και να μην πάρει θέσει υπέρ των απεργών.

Σάββας Τσιτουρίδης: "Δεν ψάχνω ούτε για κόμμα ούτε για αρχηγό"

Δήλωση πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη
"Επειδή τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρούν να με εμπλέξουν σε κινήσεις που βρίσκονται στα δεξιά της ΝΔ, θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι τέτοιες κινήσεις δεν με αφορούν.
Με άλλα λόγια δεν ψάχνω ούτε για κόμμα ούτε για αρχηγό."

Αντικυβερνητική διαδήλωση για την "Συμφωνία των Πρεσπών"

Ανακοίνωση  αριστερών συλλογικοτήτων και οργανώσεων Θεσσαλονίκης
Εν όψει της επίσπευσης των διαδικασιών για την κύρωση της "Συμφωνίας των Πρεσπών" από την Ελληνική Βουλή καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, και τον λαό της πόλης, σε αντιιμπεριαλιστική, αντιπολεμική, αντιεθνικιστική, διεθνιστική και αντικυβερνητική διαδήλωση, την Πέμπτη 24/01/2019 στις 6μ.μ. στην Καμάρα.

Η αθλητική διοργάνωση Octagon Fighting στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου διοργανωτών του Octagon Fighting
Μια νέα αθλητική διοργάνωση ξεκινάει δυναμικά την πορεία της από το Κιλκίς, έχοντας στόχο να γίνει μέρος της πολιτιστικής και αθλητικής ταυτότητας των εγχώριων μαχητικών αθλημάτων και ταυτόχρονα να προβάλλει τα νέα ταλέντα και αθλητές που χρειάζονται αγώνες εμπειρίας έχοντας σαν στόχο να πρωταγωνιστήσουν στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Παράταση εργασίας για 3.802 εργαζομένους στην Υγεία

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνουν την έναρξη της παράτασης για το «Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων στον Δημόσιο Τομέα της Υγείας», μετά την δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Προσλήψεις στην αστυνομία στους Νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας η ανακοίνωση για την την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τριών (43) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στους Νομούς Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας και Πιερίας, στο εξής link:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, λόγω εκτέλεσης εργασιών εναέριας σύνδεσης στύλων ηλεκτροδότησης.

Ψήφισμα ΕΛΜΕ Κιλκίς κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Κιλκίς για τη συμφωνία των Πρεσπών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κιλκίς σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εκδώσει ψήφισμα κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

"Σβήστε επιτέλους τα Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Γιάννης Κολιούσκας
"Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι και πόση προσπάθεια χρειάζεται να σβήσουν (επιτέλους) τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που ανάβουν ακόμη στον πρώτο δημοτικό παιδικό σταθμό Κιλκίς;"

Γιώργος Αναστασιάδης: "ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών"

Σε καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών καλεί τα μέλη του Κοινοβουλίου ο υποψ. Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης

Χειμερινές αποδράσεις στον Άγιο Αθανάσιο, με το Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis Gym Kilkis διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον παραδοσιακό οικισμό Παλιός Άγιος Αθανάσιος στο (Καϊμάκτσαλαν) η αναχώρηση θα γίνει το Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου και η διαμονή θα είναι στο Domotel Neve Mountain Resort & Spa 4*.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς ''Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ''

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ", προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Σαρακατσάνικης παράδοσης στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου μας (Ελευθερίου Βενιζέλου 35, Κιλκίς).

ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: Με 12 μετάλλια και 20 συμμετοχές στο 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ (ΕΤΑΒΕ)

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Σάρωσε τα μετάλλια και τις πρωτιές ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ.
Στις 18-19-20/01/2019 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν 37χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (22 Ιανουαρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 37χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του αλλά και στην οικία του εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΚούΠα Κιλκίς vs Αετός Κιλκίς στο ΔΑΚ Κιλκίς


Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την υπογραφή της 1ης πρόσκλησης του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Συμφωνία των Πρεσπών «Ένας άλλος δρόμος»


Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου
Κοινωνιολόγος 
Η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει τη διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί από τις δυο συμβαλλόμενες πλευρές. Πρωτίστως η πΓΔΜ κύρωσε τη συμφωνία το καλοκαίρι του 2018, εκδίδοντας σχετική νομοθετική διάταξη, χωρίς ωστόσο αυτή να φέρει την υπογραφή του ανώτατου άρχοντα της Χώρας, του Πρόεδρου κου Ιβάνοφ, καθώς όπως ισχυρίζεται δεν νομιμοποιούνταν να το πράξει, επικαλούμενος τα άρθρα 118 & 119 του συντάγματος τους. 

«ΨΗΦΙΣΜΑ για την Μακεδονία» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2019, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επικείμενη ψηφοφορία επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Συλλυπητήρια Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς για τον θάνατο του Μιχαήλ Τίγκα

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αδόκητη απώλεια του Συναδέλφου, Εκπαιδευτικού Παράλληλης Στήριξης, Μιχαήλ Τίγκα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από κοντά μας κατά τη μετάβασή του προς το Σχολείο που υπηρετούσε. 

Ψήφισμα 25προέδρων δικηγορικών συλλόγων για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ψήφισμα 25 προέδρων δικηγορικών συλλόγων για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Οι πιο κάτω αναφερόμενοι και υπογράφοντες Πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, αφουγκραζόμενοι την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας και αποδεχόμενοι ταυτόχρονα τις σοβαρές ενστάσεις που διατυπώνονται για τα ζητήματα που εγείρει η υπό κύρωση Συμφωνία των Πρεσπών, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ σύμφωνα με το αρ. 90 παρ. ζ΄ του Ν. 4194/2013 (Κώδικας Δικηγόρων) και ΖΗΤΟΥΜΕ από τους Έλληνες βουλευτές να μη εγκρίνουν με την ψήφο τους στη Βουλή τη συγκεκριμένη συμφωνία , αλλά να απαιτήσουν από την Ελληνική Κυβέρνηση να οργανώσει δημοψήφισμα, όπως έχει το δικαίωμα αυτό από το Σύνταγμα, προκειμένου ο Ελληνικός Λαός αυθεντικά να αποφασίσει για το εθνικό του συμφέρον.