Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids, έκοψε τη βασιλόπιτά του


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το Kinesis Gym και τα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for junior πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (21/1/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Νίκη σπουδαίας σημασίας για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τον Αλέξανδρο Κιλκίς επί του Ορφέα Ξάνθης με 2-1, ήταν ο σημερινός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. 

Παγκόσμια πρωτιά για Ελληνικό Βιολογικό Ελαιόλαδο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΕΦΕΤ
Με αφορμή την πρόσφατη κατάταξη του βιολογικού ελαιολάδου Majestic Blend Evoo Flavored With Lemongrass & Tarragon των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στην 1η θέση της κατηγορίας Ranking Of The Best Condimento Flavored Olive Oil 2018, στη λίστα του Evoo World Ranking 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την επιχείρηση "Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου" για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησε το βραβευμένο Βιολογικό Ελαιόλαδό της.

Αν και καλύτερος ηττήθηκε ο ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Την ήττα με 23-21 γνώρισε η ομάδα μας από τον Φαίακα Κέρκυρας στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

40ο "ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ" στη Γουμένισσα

Κάλεσμα Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να παρευρεθείτε στην Ιερά Πανήγυρη Αγίου Τρύφωνα "40ο ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ" προστάτου των Αμπελουργών που διοργανώνει ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 στις 1:00μ.μ. στο εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας.

Το παλαιοκομματικό κατεστημένο είναι γένους αρσενικού και ανήθικου

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Το πολιτικό υβρίδιο της «Κεντροαριστεράς» στην Θεσσαλονίκη αδυνατεί να βρει κοινό υποψήφιο. Ο βασικός λόγος αυτής της αδυναμίας έγκειται στο γεγονός ότι κουμάντο κάνουν διάφορα φθαρμένα παλαιοκομματικά πρόσωπα, τα οποία δεν αφήνουν και τα όποια ικανά στελέχη του χώρου να αναπνεύσουν. 

Μηνάς Παπαδόπουλος: Οι "Μεγάλοι Δημοκράτες’" του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησαν και πάλι!

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Οι ‘’Μεγάλοι Δημοκράτες’’ του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησαν και πάλι! Δεν άντεξαν το συντριπτικό και ταπεινωτικό γι’ αυτούς χτύπημα του χθεσινού ογκωδέστατου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα. 

Τα 11+1 Highlights του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία (μας!)

Γράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς *
1. Το πιο σπουδαίο και πρώτο απ' όλα! Ο κόσμος δεν έχει βαρεθεί, δεν έχει αποσυρθεί, δεν το έχει ξεχάσει. Χθες υπήρχε παλμός, ένταση, ορμή, κουράγιο και πάθος.
2. Ακραίοι; Ναι βεβαία, υπήρχαν. 2-3.000 ''περίεργοι'' μαυροφορεμένοι με... επαγγελματικό εξοπλισμό. Γραφικοί; Φυσικά! Το πολύ άλλοι τόσοι όσο οι προηγούμενοι. Αλλά η τεράστια, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν απλοί πατριώτες, δημοκράτες. 

Επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα

Τη δυνατότητα επανασύνδεσης με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος σε περισσότερα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα, που έχουν αποσυνδεθεί λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (Β΄49/ 18-01-19).

Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς: Διήμερη εξόρμηση σε Βόλο και Πήλιο - Κοπή πίτας 2019

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Ιανουαρίου 2019 ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει διήμερη εξόρμηση στον Βόλο, με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο 4* Park Hotel στο κέντρο της πόλης. Στη συγκεκριμένη εξόρμηση προγραμματίζεται η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της πόλης.

Video: Αυτό είναι το πρώτο Δ.Σ. της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς


Την Κυριακή 20/01 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ της ΟΠΑΚ για την εκλογή του πρώτου Δ. Σ. Της εκλογής προηγήθηκε η των μελών απο την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την μέχρι τώρα δράση της Ομάδας Παρέμβασης και αναφέρθηκαν οι προγραμματισμένες ενέργειες για το άμεσο μέλλον.
Από τις εκλογές προέκυψε το Δ.Σ.που το απαρτίζουν οι:


Δείτε φωτογραφίες από τον τραγικό τόπο του σημερινού δυστυχήματος

Φωτογραφίες από τον τραγικό τόπο του σημερινού δυστυχήματος (Σχετικές αναρτήσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Θέση εργασίας στο Κιλκίς: Ζητείται υπάλληλος έως 29 ετών για περίπτερο (21/1/2019)

Ζητείται υπάλληλος έως 29 ετών για πλήρη απασχόληση σε περίπτερο στο Κιλκίς.
Τηλ
. επικοινωνίας 6984 914 993

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν οι Αργοναύτες Κιλκίς

Ανακοίνωση Αργοναυτών Κιλκίς
"Κάλαντα και καλός καιρός... "
Μία ακόμη χρονιά πέρασε και μία νέα ήρθε.
Ας την καλωσορίσουμε όπως της πρέπει.

Ανάρτηση οριστικών πινάκων κατάταξης προγράμματος 5.500 νέων επιστημόνων σε Υπουργεία- δημόσιους φορείς

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης ανέργων και του Πίνακα Αποκλειομένων για το πρόγραμμα "5.500 ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά στο http://www.oaed.gr/.

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Παιονίας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κατεπείγουσα συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 23η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ


Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από αύριο (21 Ιανουαρίου 2019) έως και 2 Φεβρουαρίου 2019, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

"Προβοκάτσια η διάλυση του Συλλαλητηρίου"


Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης 
Το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που καλλιεργήθηκε ΕΝΤΕΧΝΑ τις μέρες που προηγήθηκαν του μεγαλοπρεπούς συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, πιθανά ήταν το πρώτο μέρος ενός σχεδίου, για να περιοριστεί η συμμετοχή του κόσμου στο κατά τα άλλα ογκωδέστατο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Ρεβενάκης
Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προληπτικής Οδοντιατρικής της 4ης Υ.Πε., ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση 1000 περίπου παιδιών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς, από την Οδοντίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς (μετακινημένη από το Κ.Υ. Κιλκίς) κυρία Μαρία Γεωργίου. 

"Συλλυπητήριο για τον συνάδελφο εκπαιδευτικό Τίγκα Μιχαήλ"

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς
"Το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό δυστύχημα και την πρόωρη και άδικη απώλεια του συναδέλφου μας, Τίγκα Μιχαήλ.

"Εθνικισμός-Κοσμοπολιτισμός, εργαλεία προώθησης και υλοποίησης ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών"

Γράφει ο Παναγιώτης ΣαββίδηςΗ Ευρωνατοϊκή ολοκλήρωση των Δυτικών Βαλκανίων, με στόχο να μειωθεί η Ρωσική επιρροή στα βαλκάνια, αλλά και της Κίνας, οξύνοντας τον ανταγωνισμό μεταξύ τους, για το ποια μονοπώλια, ποιας ιμπεριαλιστικής δύναμης, ποιανού κράτος, θα αποκτήσει πλεονεκτήματα από την μεταφορά ενεργειακού πλούτου και εμπορευμάτων, περνάει μέσα από την «συμφωνία των Πρεσπών».

Video: Ομιλία του Γιώργου Φραγγίδη στην κοπή της βασιλόπιτάς του


Ομιλία του Γιώργου Φραγγίδη στην κοπή της βασιλόπιτάς του
Φίλες και φίλοι 
Κιλκισιώτισσες και Κιλκισιώτες, 
Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους, σε παλιούς και νέους συναγωνιστές.

Στη μοναξιά της κορυφής η ΚουΠα Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη με το εμφατικό 73 - 58 επί του μέχρι πριν μια αγωνιστική συν-πρωτοπόρου Βαφύρα Δίου. Η ΚουΠα Κιλκίς απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής, στο βαθμολογικό πίνακα της ΕΚΑΣΚΕΜ Β'.

Video: Πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς


Η Συνεδρίαση και η εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς, έγινε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

"Ήμασταν κι εμείς εκεί στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας"

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Μουσικές εξαίσιες πλημμύρισαν το Σύνταγμα. Ο εθνικός μας ύμνος, πατριωτικά τραγούδια, η Μακεδονία Ξακουστή τραγουδισμένα με πρωτόφαντο πάθος, σαϊτεμένα με δυναμικά συνθήματα που δήλωναν την αποφασιστικότητα χιλιάδων συμπολιτών μας να προασπίσουν τα εθνικά μας δίκαια. 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Τελικά ο Δήμος Κιλκίς δεν είχε καμία σχέση με τη μίσθωση λεωφορείων για το συλλαλητήριο"

Ανακοίνωση
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στη σελίδα του Δήμου Κιλκίς που διατηρεί στο facebook αναρτήθηκε ανακοίνωση ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια ναυλώνει λεωφορείο για τη δωρεά μεταφορά των δημοτών στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σκοτώθηκε 33χρονος σε τροχαίο έξω από την Αργυρούπολη Κιλκίς

Τραγωδία σήμερα το πρωί στις 8:15, με θανατηφόρο τροχαίο στο 5ο χιλ. Κιλκίς - Αργυρούπολης όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λόγω ολισθηρότητας και προσέκρουσε σε  τσιμεντένιο στύλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου οδηγού, κατοίκου εν ζωή Κατερίνης.

Δράσεις υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη (21/1/2019)


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, παραμονή του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα για τη Μακεδονία, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης.

Ο Κώστας Κιλτίδης σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα στο Euro Channel

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 4:00 με 5:00 το απόγευμα, ο Πρ. Βουλευτής – Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα σχολιάζει την Πολιτική Επικαιρότητα στο Euro Channel στην εκπομπή “Στην Αρχή και στο Τέλος της Εβδομάδας “.