Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Video: Κοπή βασιλόπιτας και φιλανθρωπικό γκαλά στο ΚΔΑΠ KINESIS for Kids


Η κοπή βασιλόπιτας και το φιλανθρωπικό γκαλά στο ΚΔΑΠ KINESIS for Kids, έγιναν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις της δομής στο Κιλκίς.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Ιωάννη Τσιτσιμπή

Δελτίο τύπου "Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς"
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Γιάννης Τσιτσιμπής είναι ένας καλός Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του τόπου μας και μένει στο Χέρσο. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια μεταξύ άλλων, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου,Μουριών και Πολυκάστρου. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 57χρονος για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 274 πακέτα τσιγάρων και 91 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ματς τίτλου την Κυριακή για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Σήμερα ολοκληρώνει ο ΓΑΣ Κιλκίς την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Φαίακα Κέρκυρας.

Βασίλης Τοκατζόγλου: "Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη!"

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Η σειρά του Βασίλη Τοκατζόγλου να μιλήσει στη σελίδα της ομάδας μας, και να δώσει το στίγμα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Φαίακα Κέρκυρας. Ο Βασίλης είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Χωρίς φιλάθλους του ΠΑΟΚ ο αγώνας χάντμπολ με τον Φίλιππο Βέροιας

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV», για τον αγώνα χειροσφαίρισης του πρωταθλήματος HANDBALL PREMIER ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019, μεταξύ των ομάδων «ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV», που θα διεξαχθεί σήμερα (19 Ιανουαρίου 2019) και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

"Ο χειμώνας μας εμπνέει στο ΚΔΑΠ KINESIS"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ KINESIS 
Μια εβδομάδα γεμάτη γνώση και δημιουργία ολοκληρώθηκε για τις δύο δομές του ΚΔΑΠ Kinesis, Kinesis for kids και Kinesis for junior. Κεντρικό θέμα έμπνευσης για τις δραστηριότητες αυτής της εβδομάδας αποτέλεσε ο χειμώνας και τα φυσικά φαινόμενά του. 

Ο Ανένδοτος 1-2-0, που δεν έγινε

Του Κώστα Κιλτίδη
Πριν ένα χρόνο φάνηκε ο ολισθηρός δρόμος που ακολουθούν οι Τσίπρας - Κοτζιάς στο μείζον θέμα της ονομασίας και του προσδιορισμού του Κρατιδίου των Σκοπίων. Τα λάθη από τον Δεκέμβριο του 1991 πολλά, οι χαμένες ευκαιρίες αρκετές. 

Video: Μήνυμα υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη


Πολεμικό Μουσείο Κιλκίς, Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 - Μήνυμα υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη

Ο Γιώργος Φραγγίδης, κόβει τη βασιλόπιτα του


Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς 
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές- μαθήτριες και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, για την ευγενική χορηγία και προσφορά τους στη σχολική μας μονάδα.

Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δήμων Λαγκαδά, Θέρμης και Βόλβης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Μ.Ε. Θεσσαλονίκης των δήμων Λαγκαδά, Θέρμης και Βόλβης.

"Σε βλέπω θρασύδειλο φασιστοειδές..."


Του Μάκη Ιωηφίδη
Σε βλέπω άθλιο φασιστοειδές να πλανιέσαι
μέσα στους αιώνες.
Σε βλέπω και στις μέρες μας…
Σε βλέπω χθες
Γεννήθηκες στα πούπουλα. Τα έχεις όλα. Οι γονείς σου φροντίζουν να μη σου λείψει τίποτα. Φαγητά, παιχνίδια, ακριβά δώρα. Οι αξίες που σου καλλιεργεί ο πατέρας σου περιορίζονται στο ‘’πάτα τους όλους για να μη σε πατήσουν’’.

Κράτος και Πρόνοια, φίλοι ή εχθροί

Του Δημήτρη Νίκογλου
Πρόνοια, μια λέξη με βαθύτατο νόημα και θεάρεστο έργο.. Πρόνοια κατ' εμέ είναι αυτό το κάτι που έχουν όλα τα πολιτισμένα κράτη ως μηχανισμό για την πρόληψη και την βοήθεια των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των αναξιοπαθούντων πολιτών, και των ανθρώπων εκείνων που χρήζουν βοήθειας γενικότερα.