Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθηγητή που εκμεταλλευόταν την προσέγγισή του σε ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε μάθημα στο φροντιστήριό του, για να ασελγεί σε βάρος τους.

Ανάκληση "μιγμάτων λαχανικών" σε σκόνη και κύβους

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντων "κύβοι λαχανικών" και "μίγματα λαχανικών", προέλευσης Αυστρίας, που ενδέχεται να περιέχουν σέλινο, χωρίς αυτό να αναγράφεται στον κατάλογο των συστατικών.

Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, στον ανεπτυγμένο κόσμο βγάζουν λεφτά από τα σκουπίδια

➤Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, στον ανεπτυγμένο κόσμο βγάζουν λεφτά από τα σκουπίδια
Ποια είναι η δική σου πρόταση; Οέο ;

Την ερώτηση υποβάλλει ο Γιωρίκας ασό Κιρέτς
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαχειριστούν τη ζωή των Κιλκισιωτών την επόμενη πενταετία. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι-βουλευτές έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ συνεχίζεται και η παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες: Μια υπoδειγματική ιδέα – πρότυπο από το Ανθόφυτο Κιλκίς

Κείμενο: Ιωάννα Μπαχτσεβανίδου Στράντζαλη*
Σε ένα κοινωνικό κλίμα πικρίας μετά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, που έχει αφήσει ολόκληρους τόπους αρκετά πίσω σε θέματα ανάπτυξης, οι νέες δράσεις-παρεμβάσεις και οι συνεργασίες σε μοντέρνο κλίμα, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών και από ανθρώπους που δεν σχετίζονται με τον πολιτικό κόσμο μπορούν να φανούν εξαιρετικά δυνατές και χρήσιμες. 

Κοινός υποψήφιος υπάρχει, το πρόγραμμα «τσουρουφλίζει»…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι επικέντρωναν το ενδιαφέρον τους, αυτό το σύντομο διάστημα των διαβουλεύσεων των διαφόρων δημοτικών ομάδων της Θεσσαλονίκης στο ζήτημα του κοινού υποψηφίου.

"Η συμφωνία της λίμνης και ο Καμμένος"

Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης 
Όλα είναι έτοιμα για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας της λίμνης των Πρεσπών από το Ελληνικό κοινοβούλιο. Και η τράπουλα, εξ όσων φαίνεται, σημαδεμένη.

Kώστας Κιλτίδης: Η ντροπή του δυτικού πολιτισμού

Άραγε όπως διαπίστωσε ο Γκαίτε, τόσο πολύ εμίσησαν αυτό το αλαζονικό έθνος που τους δίδαξε τα πάντα;
Του Κώστα Κιλτίδη
Έχω επισημάνει, εδώ και αρκετούς μήνες, ότι με την αποδοχή των όρων της συμφωνίας των Πρεσπών, η Ελλάς οδηγείται σε διεθνή απομονωτισμό σε τυχόν υπεράσπιση των αυτονόητων εθνικών δικαίων της. Οι άκαμπτοι μακεδονίζοντες επιμένουν στον όρο Μακεδονία και Μακεδόνες, υποστηριζόμενοι από την Ρωσία. 

Κοπή Βασιλόπιτας και Γενική Συνέλευση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, ο Σύλλογος Τριτέκνων ν. Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του στην εκδήλωση Γενικής Συνέλευσης και Κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. 

Η κοπή της πίτας του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ της Τρίτης ο ΓΑΣ Κιλκίς στο εστιατόριο "Βαρελόφρονες" της πόλης μας.

Πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς καλεί τα μέλη της στις 20/01/2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.

Μας έπρηξαν όλοι με αυτές τις Πρέσπες - Τι καλύτερο έχουν από τη Δοϊράνη;

Του Κωστίκα ασό Μυριόφυτο
Πόσες φορές έχετε ακούσει τη λέξη «Πρέσπες» τους τελευταίους μήνες ; Μάλλον χιλιάδες και φυσικά θα την ακούτε στο μέλλον ακόμη τόσες. Αιτία η γνωστή συνάντηση μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων και η περίφημη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Το τμήμα λάτιν της Τέχνης Κιλκίς, είναι γεγονός

Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Η εκμάθηση χορού δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Συνεχίζοντας λοιπόν την επιτυχία που είχε το τμήμα Swing, λικνιζόμαστε σε ρυθμούς λάτιν, κερδίζοντας αφενός την εμπειρία γοητευτικών χορών και αφετέρου μιας άριστης φυσικής δραστηριότητας. 

Κοπή Βασιλόπιτας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητροπόλης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο διοργανώνουν χοροεσπερίδα αγάπης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, στις 5:30 το απόγευμα, στο Κέντρο “Κτήμα των Ευχών” του Κιλκίς.

Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, για την πρόσφατη κακοκαιρία

«Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να αντιμετωπίζει την προστασία του πολίτη ως θεσμική υποχρέωση και όχι ως έκτακτη ανάγκη»
Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Απαρέγκλιτη προεκλογική αρχή του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς κ. Παύλου Τονικίδη, είναι αφενός η αποχή από την εύκολη κριτική σε σοβαρά θέματα που αφορούν στο δημότη και αφετέρου, οι τοποθετήσεις επί αυτών μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις ουσίας, με συγκεκριμένες προτάσεις – προγραμματικές θέσεις.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (16/1/2019)

Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:

Στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη ο Τ. Σπανούδης και ο Δ. Φωτιάδης

Δελτίο τύπου Υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Άλλες δύο στιβαρές υποψηφιότητες προστίθενται στη δημοτική κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της νικηφόρα δυναμική. Η συλλογική αυτοδιοικητική μας προσπάθεια ανθίζει και με τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου Σπανούδη (Δ.Ε. Δοϊράνης) και του Δημήτρη Φωτιάδη (Δ.Ε. Κιλκίς) που θα αγωνιστούν μαζί μας για να δώσουμε μια καλύτερη προοπτική στον τόπο μας και να βάλουμε χρώμα αισιοδοξίας στη ζωή μας, στην πόλη και στα χωριά μας. 

"Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στον πολίτη και στην κοινωνία"

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Να μας συγχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θα ζητήσουμε και την άδειά του.
Επαναλαμβάνω: Δεν θα απολογηθώ για το γεγονός ότι η πολιτική λειτουργία της παράταξης στην οποία ανήκω έχει ως επίκεντρό της τον Άνθρωπο.

Συνέντευξη με τον Κιλκισιώτη γεωπόνο Γιώργο Παναγόπουλο: Το παράδειγμα αποχιονισμού της Σουηδίας

➤"Τα “μυστικά” της επιτυχίας είναι: επαρκής αριθμός μηχανημάτων και οδηγών, εκπαιδευμένο προσωπικό, σχέδια Β σε περίπτωση αποκλίσεων-εμποδίων, σωστή προετοιμασία-προγραμματισμός και σωστός προϋπολογισμός έργου".

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που έπληξαν τον τόπο μας με τις πυκνές χιονοπτώσεις και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να πέρασαν, άφησαν όμως πίσω τους πλήθος προβλημάτων στην καθημερινότητά μας, παράπονα, ταλαιπωρία και αγανάκτηση. 

Δείτε Video από την παρουσίαση υποψ. Δημάρχων Κιλκίς Παιονίας που στηρίζει το ΚΚΕ


Η παρουσίαση των υποψ. Δημάρχων Κιλκίς Παιονίας που στηρίζει το ΚΚΕ, έγινε στο Κιλκίς την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.