Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

"Ευχαριστούμε θερμά, όλα τα μέλη της οικογένειας Κουκάκη..."

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων, για πολλοστή φορά από τη στιγμή ιδρύσεώς του αισθάνεται τη βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τις απεριόριστες ευχαριστίες του στην Βιομηχανία Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» και σ‘ όλα τα μέλη της οικογένειας Κουκάκη προσωπικά, γιατί δεν υπήρξε το παραμικρό αίτημα του Συλλόγου για βοήθεια και στήριξη - και όχι μόνο οικονομική - στο οποίο να μην ανταποκριθούν είτε ως οικογένεια είτε ως επιχείρηση, με ιδιαίτερη πάντα χαρά και απέραντη γενναιοδωρία.

Απάντηση Κ. Παπαδάκη στο Τμήμα Βόλεϊ του "Αίαντα" Κιλκίς

Απάντηση στην Ακαδημία Βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου «Αίας Κιλκίς» έδωσε ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπαδάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στη «Γ», σε ό,τι αφορά στην έλλειψη θέρμανσης του παλιού κλειστού γυμναστηρίου, όπου και πραγματοποιούνται οι προπονήσεις πολλών συλλόγων, μεταξύ αυτών και του «Αίαντα».

Εκδήλωση με θέμα «Ελληνική Αστυνομία: Χθες – Σήμερα - Αύριο»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με θέμα: «Ελληνική Αστυνομία: Χθες-Σήμερα-Αύριο».

Το Επιμελητήριο Κιλκίς στην ετήσια εορταστική εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Την ετήσια εορταστική εκδήλωση διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Καλεσμένοι τα μέλη, οι συνεργάτες και οι φίλοι του, παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. 

Πρωτοβουλία Νέων Δήμου Κιλκίς: "Αν δεν σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το"

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Νέων Δήμου Κιλκίς
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια των φορέων και την αγανάκτηση των πολιτών, ήταν η αφορμή για να συναντηθούμε και να κινητοποιηθούμε.

"Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για να "σπάσουμε¨το ταμπού του καρκίνου"


Για την ονοματολογία της συμφωνίας των Πρεσπών

Του Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς, Πουντζουκίδη Κων/νου*
Η συμφωνία των Πρεσπών είναι προ των πυλών του ελληνικού κοινοβουλίου. Στο κρίσιμο και οριακό αυτό σημείο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδρανεί ή να αρκείται σε καταγγελίες. 

Επιστολή Κιλκισιώτη σε Σκοπιανό: "Και τώρα οι δυο μας γείτονα..."

Επιστολή Κιλκισιώτη σε Σκοπιανό
Γείτονα Σκοπιανέ, ήρθε η ώρα να πούμε οι δυο μας. Εσύ κι εγώ. Ο απλός Κιλκισιώτης, Πολυκαστρινός κτλ, με εσένα τον απλό ανθρωπάκο από τη Γευγελή τη Στρούμιτσα ή τα Σκόπια.  (Δεν απευθύνομαι σε εσένα που δεν έχεις παρωπίδες, ούτε και εθνικιστικό μίσος για τη χώρα μου. Δεν απευθύνομαι σε εσένα που βλέπεις τα πράγματα ρεαλιστικά και με διάθεση καλοπροαίρετη ώστε να ζήσουμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ στο μέλλον.)

Δείτε Video από την εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας του Θέμη Θ. Ανθρακίδη με το ΚΙΝ.ΑΛ.


Η εκδήλωση παρουσίασης υποψηφιότητας  του Θέμη Θ. Ανθρακίδη με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Οδηγίες Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη λειτουργία των Σχολείων

Οδηγίες Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη λειτουργία των Σχολείων
Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες, Προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων ΠΕ Κιλκίς να μεριμνήσουν για τα κάτωθι: 

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:
Κιλκίς
από το 15 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Μ. Λιβαδίων
εντός των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς, καθώς και εντός της πόλης του Κιλκίς πλην των κεντρικών δρόμων

Δηλώσεις μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου

Δήλωση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο
Επί τέσσερα σχεδόν χρόνια είχα μια έντιμη και ειλικρινή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι προερχόμαστε από διαφορετικές πολιτικές οικογένειες. Ήταν σε όλους γνωστές οι διαφορές, οι ιδεολογικές με τον Πάνο Καμμένο. 

Σε όλο το νομό Κιλκίς μια ώρα αργότερα η έναρξη των μαθημάτων την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Α. Βεργίδη μετατίθεται κατά μία (1) ώρα της έναρξης των μαθημάτων (μετά τις 09:00 π.μ.) στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, τη Δευτέρα 14–01-2019, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν τις πρωινές ώρες.

Περίπατος ημέρα και νύχτα, στο χιονισμένο Κιλκίς - 40 φανταστικές φωτογραφίες

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Το χιόνι είναι ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο εμφανίζεται λίγο σπάνια στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Αν έρθει όμως, άλλες φορές μας ταλαιπωρεί και άλλες το απολαμβάνουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Αγαθόπουλος: Αντιπαράθεση επί της ουσίας και πολιτικός πολιτισμός στην πορεία προς τις εκλογές

Γράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής συνδυασμού
“Συμμετέχω – Ο δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη”
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και ιδίως σε αυτές της Τ.Α, θα έπρεπε να τίθενται στο τραπέζι από τις παρατάξεις και τους υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, τα προγράμματα, οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι των συνδυασμών, οι προτεραιότητες, οι διαδικασίες και άλλα χαρακτηριστικά που θα ήθελε ο κάθε ένας υποψήφιος Δήμαρχος ή παράταξη, να προσδώσει στην πορεία προς τις εκλογές.

Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία στο Δήμο Κιλκίς, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δ. Σισμανίδη, θα καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας, κατά μία (1) ώρα από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, λόγω επικράτησης δυσμενών καιρικών συνθηκών με παγετό τις πρωινές ώρες και χαμηλές θερμοκρασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας .

Κιλκίς: Θρασύτατος μαθητής λυκείου δεν χαιρέτησε τον καθηγητή του στην 21η Ιουνίου με τη δικαιολογία ότι δεν τον θυμόταν!

➤Το είδαμε κι αυτό στο Κιλκίς
«Α κάτι μου θυμίζετε αλλά συγχωρέστε με, έχω να σας δω από τις 21 Δεκεμβρίου 2018. Πέρασαν 25 ημέρες! Που να σας θυμάμαι;» λέγεται πως είπε στον καθηγητή του!
Του Αμπντούλ Γαβρογλίδη

Το σημερινό περιστατικό που συνέβη μπροστά ψιλικατζίδικο του Μήτα και απέναντι από το μανάβικο της Πετσάβας, ήταν η σταγόνα από το ποτήρι που ξεχείλισε. (Όσοι δεν γνωρίζετε ποιος ήταν ο Μήτας και ποια η Πετσάβα, είστε μεταξεταστέοι και ελάτε ξανά το Σεπτέμβριο για Κιλκισιώτικες εξετάσεις. 

Δείτε Video από την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς"Το Λαβάς"


Κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς", το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.