Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Κύριε Γεωργαντά, "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι μια πραγματικότητα για τη Βόρεια Ελλάδα. Στο τέλος Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την ίδρυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και Τμήματα σε 6 πόλεις της Βόρειας Ελλάδας - Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Κιλκίς, Δράμα και Κατερίνη - στη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

Εντείνονται οι προσπάθειες αποχιονισμού στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Για πέμπτη συνεχή μέρα εντείνονται οι ενέργειες του Δήμου Κιλκίς για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου στην πόλη και στους οικισμούς του Δήμου. Τα μηχανήματα έργου (γκρέιτερ, αλατιέρες, τρακτέρ) επιχειρούν στο Κιλκίς και στα χωριά των έξι Δημοτικών Ενοτήτων ενώ σήμερα πεζοπόρα τμήματα βγήκαν με φτυάρια για τον καθαρισμό δρόμων της πόλης.

Αυτός είναι ο άνδρας που παρενοχλούσε σεξουαλικά, παιδιά στην Αλεξανδρούπολη

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, αναρτώνται στον ιστότοπο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ατόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος δικογραφία τακτικής διαδικασίας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφική παράσταση ανηλίκων

Ρυθμίσεις θεμάτων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε ο Ν. 4587/2018 (ΦΕΚ 218/Α/24-12-2018) «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και άλλες διατάξεις» το άρθρο 15 του οποίου αφορά στις ρυθμίσεις θεμάτων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με αυτόν:

Τατίδης: "Να γιατί, δεν θα παραβρεθώ σ' αυτήν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς!"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Αυτές τις ημέρες λόγω παγετού, με ανακοίνωση του ο Δήμος Κιλκίς αφήνει ανοιχτές τις αίθουσες του ΚΑΠΗ και του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κιλκίς για τους άστεγους, θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο προς τους συνανθρώπους αυτούς που βρέθηκαν σε αυτή την δεινή κατάσταση.

Κλειστά όλα τα σχολεία στο νομό Κιλκίς

Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφεριάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Τρίτη 8-1-2019, λόγω της ύπαρξης χιονιού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σήμερα καθώς και αύριο και των προβλημάτων που δημιουργούνται στη μετακίνηση των μαθητών συνεπεία αυτού. 

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (7/1/2019)

Λόγω χιονόπτωσης - παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:
· Κιλκίς:
Από το 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γουμένισσας – Λιβαδίων
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού - Σκρά.
Μέσα στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κιλκίς.

Συλλυπητήρια του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, για το θάνατο του Αρχιφύλακα Σάββα Τσαπανίδη

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, και αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει αντί στεφάνου το συμβολικό χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ, υπέρ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω», στη μνήμη του Σάββα Τσαπανίδη, Αρχιφύλακα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019.

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας τα σχολεία στον δήμο Κιλκίς



Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Κλειστό λόγω κακοκαιρίας το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Κλειστό λόγω κακοκαιρίας, από σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνει το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, εναρμονιζόμενο με την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων στο Δήμο Κιλκίς. Η ημερομηνία έναρξης του Ωδείου θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από σήμερα Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ επιδείνωσης καιρού (α.α. 01/06-01-2019), που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 έως και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Προσβάσιμο το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας "Πόντος" στο κάλεσμα του διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς Γιάννη Λιναρδάκη, για τον αποχιονισμό του σχολείου, με αποτέλεσμα το σχολείο πλέον να είναι προσβάσιμο στους πολίτες του Κιλκίς.

Στον Ιορδάνη ποταμό - 23 φωτογραφίες

Κείμενο-Φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Γιορτή των Φώτων χθες Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστό στον Ιορδάνη Ποταμό. Η «Βάπτιση» για τους ορθόδοξους χριστιανούς, αποτελεί ένα από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας ( χρίσμα, θεία ευχαριστία, ιερωσύνη, μετάνοια, (εξομολόγηση), ιερό ευχέλαιο και ο γάμος).