Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Οι κάτοικοι του Κιλκίς δείχνουν τον δρόμο για την ανάπτυξη και την πρόοδο


Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης, σχολιάζει το δημοσίευμα του Πάνου Γεωργιάδη με τίτλο «Το Κιλκίς είμαστε εμείς!» 
«Το Σάββατο το πρωί, η πόλη του Κιλκίς ήταν καλυμμένη από άφθονο χιόνι. Η έντονη νυχτερινή χιονόπτωση η οποία συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση μέχρι το μεσημέρι, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. 

Δείτε τη χιονισμένη πόλη του Κιλκίς από τον Άγιο Γεώργιο


Δείτε τη χιονισμένη πόλη του Κιλκίς από τον Άγιο Γεώργιο την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019. Το Video είναι μια ευγενική παραχώρηση του φίλου και αναγνώστη της Γνώμης Νεκτάριου Νάνου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Η εορταστική δράση της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης


Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Η Ομάδα μας είναι γνωστή για το δημοσιογραφικό αλλά και φιλανθρωπικό έργο της. Όλοι μάς γνωρίζετε μέσα από τις υποβληθείσες προτάσεις μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τόσο των κατοίκων της Ειδομένης όσο και της ευρύτερης περιοχής του δήμου Παιονίας. Έχουμε καταξιωθεί ως δραστήρια ομάδα, αποτελούμενη από ενεργά στελέχη, πονοκέφαλος για αρμοδίους! 

"Το Δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και το Κιλκίς'"


Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Ιατρός - Υπ. βουλευτής με το
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ νομού Κιλκίς
Το δημογραφικό, ως μείζον θέμα δημόσιας πολιτικής, παρουσιάζει διαχρονικά στοιχεία ασυνέχειας και ασυνέπειας. Ενώ σωρεία μελετών και επιστημονικών άρθρων κρούουν εμφατικά τον κώδωνα του κινδύνου, εντούτοις ευκαιριακά το δημογραφικό ως ζήτημα εγγράφεται στη δημόσια ατζέντα. Δύο απλά παραδείγματα: 

Τσογγίδης: "Απαράδεκτη η τακτική του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς"

Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Διάβασα την απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κυριακίδη στην ανοικτή επιστολή του συναδέλφου Λάζαρου Παζαρτζικλή που διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο προγραμματισμού των δημοτικών συμβουλίων.

Σε εξέλιξη το έργο αποχιονισμού στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου του Δήμου Κιλκίς με τους βασικούς κεντρικούς άξονες να διατηρούνται ανοιχτοί και την οδική κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά. 

Ευχές για τα Θεοφάνεια από τον Κώστα Πουντζουκίδη

Υπογράφει ο  Κώστας Πουντζουκίδης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Εύχομαι το Φως της Χριστιανοσύνης που είναι φως της Πίστης μας και του Πολιτισμού μας, να οδηγεί τα βήματά μας, στο δρόμο της Ειρήνης και της Δικαιοσύνης.

Έρχονται τον Αύγουστο στο Κιλκίς για μόνιμη εγκατάσταση οι εβδομήντα πρώτοι Σουηδοί μετανάστες - Αναμένονται άλλοι 1.500 στο τέλος 2019



(Θα μπορούσε το άρθρο αυτό να είναι το καλό νέο της δεκαετίας αν ήταν αληθινό. Δυστυχώς είναι σάτιρα και γράφτηκε από τον συνεργάτη της Γνώμης Αχμέτ για να μας προσφέρει λίγο γέλιο μιας και πάψαμε να γελάμε πλέον)
Του απεσταλμένου στο Κιλκίς: Αχμέτ Έρικσον
Τη Σουηδία που γνωρίζατε μέχρι τώρα ξεχάστε την. Σβήστε από το μυαλό σας ότι θεωρούσατε μέχρι τώρα πως είναι η γη της Επαγγελίας, των επιδομάτων, των κοινωνικών και οικονομικών παροχών, της ιδανικής υγείας και παιδείας, της εύρεσης εργασίας, μα κυρίως της τάξης, ηρεμίας, πειθαρχίας και ησυχίας.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (6/1/2019, 11:00 π.μ.)

Λόγω χιονόπτωσης - παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας
· Κιλκίς: 
Στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Κιλκίς, εκτός των Επαρχιακών Οδών Κιλκίς - Πολυκάστρου και Δροσάτου - Δοϊράνης. 
Από το 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γουμένισσας - Λιβαδίων. 
 Στο επαρχιακό δίκτυο Αξιούπολης - Φανού - Σκρά. 

Πρόγραμμα Ακολουθιών από 3 έως 7 Ιανουαρίου, στον Όσιο Νικόδημο

Το μεγάλο δίπτυχο προσφορών του Yoga Pilates House Kilkis

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας- Ταξιδεύεις το Χειμώνα - Προετοιμάσου!


Ενημερωτικό σποτ της Γ.Γ.Π.Π. με οδηγίες προστασίας για ασφαλή μετακίνηση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων.