Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Η νέα BMW 330e iPerformance με περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Η BMW αποκάλυψε στο Παρίσι την ολοκαίνουργια 3άρα, η οποία θα περάσει στην αγορά μετά τις 9 Μαρτίου 2019. Αρχικά θα ακολουθήσουν όλες οι συμβατικές εκδόσεις, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι υβριδικές.

Η Ανάσα Ευαισθησίας ευχαριστεί το Φροντιστήριο Μ.Ε. "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ" Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς ευχαριστεί θερμά, το Φροντιστήριο Μ.Ε. "ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ" Κιλκίς  για την υποστήριξή αλλά και για την ευαισθησία που επιδεικνύει κάθε φορά και ανταποκρίνεται στα αιτήματα και τις ανάγκες του Συλλόγου.

Η «ΠΕΛΟΤΑ*» επιστρέφει, για 3 μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η νέα παράσταση του Κρίτωνα Ζαχαριάδη «Πελότα» κέρδισε την καρδιά των θεατρόφιλων της πόλης. Έτσι, κατόπιν δικής τους απαίτησης η «Πελότα» θα επιστρέψει για τρεις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Δημήτρης Χατζηθεοδοσίου δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Παρασκευή 4, Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στις 21.00.

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης προγράμματος 5.500 νέων επιστημόνων σε Υπουργεία- δημόσιους φορείς

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την ανάρτηση του Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης ανέργων και του Πίνακα Αποκλειομένων για το πρόγραμμα "5.500 ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ.

Super προσφορά γυμναστηρίου του Kinesis, με δώρο για κάποιον φίλο σου

Νέος χρόνος...
Νέοι στόχοι!
✔2 μήνες + 2 μήνες δώρο* 79€
✔3 μήνες + 3 μήνες δώρο* 99€
✔4 μήνες + 4 μήνες δώρο* 119€
✔5 μήνες + 5 μήνες δώρο* 139€
✔6 μήνες + 6 μήνες δώρο* 149€

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στη Βουλή των Ελλήνων

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου και ήταν πλούσια σε περιεχόμενο και εμπειρίες. Συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: Αφροδίτη Ντίνου, Κατερίνα Μπόσκου και Νίκη Παυλίδου. 

Oι Skelters live στο Take Five Κιλκίς


Ευχές για το νέο έτος από την ΤΟΛΜΗ Κιλκίς


Χριστουγεννιάτικες δράσεις των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παιόνων Γουμένισσας
Με ένα απογευματινό καφέ σε γνωστό μαγαζί της Γουμένισσας και πλούσια εδέσματα, άρχισε ο Σύλλογος μας να μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, από την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Τα μέλη και η φίλοι του σωματείου συναντήθηκαν σε ένα ζεστό κλίμα, ανταλλάσσοντας ευχές για χαρούμενες γιορτές.

Αναδρομή στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Αγάπη, ζεστασιά και διασκέδαση εν αφθονία σε ένα γιορτινό περιβάλλον με λάμψη και δυνατές συγκινήσεις προσέφερε στους δημότες και στους επισκέπτες του το 8ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς. Για δώδεκα συνεχόμενες ημέρες και νύχτες, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό χώρεσε πλήθος πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και πρωτότυπες δράσεις που εντυπωσίασαν για την αρτιότητά τους. 

Συγκλόνισε το Κιλκίς ο θάνατος του Νίκου Τσαπαρίδη

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς η είδηση του θανάτου του ιδιαίτερα αγαπητού 48χρονου επιχειρηματία Νίκου Τσαπαρίδη την 1 Ιανουαρίου 2019. Ο θάνατός του οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες σε λοίμωξη. Η κηδεία του Νίκου έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου 2019. Η Γνώμη εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού (έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου)

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί νέο Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ επιδείνωσης καιρού, σε συνέχεια του προηγούμενου δελτίου (α.α. 02/2019), που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Παράταση προθεσμίας για ενεργειακούς ελέγχους

Κατά πέντε μήνες παρατάθηκε η προθεσμία καταχώρησης Έκθεσης Αποτελεσμάτων Ενεργειακού Ελέγχου, μετά από απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. Σύμφωνα με αυτήν, οι επιχειρήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως υπόχρεες εντός του 2018, μπορούν να υποβάλλουν την Έκθεση στο ηλεκτρονικό Αρχείο Ενεργειακών Ελέγχων μέχρι το τέλος Μαΐου.

Coach Leader: Καθοδήγηση ομάδας


Γράφει ο Γιώργος Πελίδης*
Το περιβάλλον στο οποίο καλείται να κινηθεί ο coach είναι πολύπλοκο και σύνθετο, όταν αυτό συνδυάζεται με την αστάθεια την ρευστότητα αλλά και την δυσκολία του να ελεγχθεί τότε παρουσιάζονται διάφορα συναισθήματα, που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον coach και να καταστεί αναποτελεσματικός.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Τετάρτη 2 έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ επιδείνωσης καιρού (α.α. 01/2019), που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 έως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019.

Έψαλλαν τα Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Δήμαρχο Παιονίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσώπους από την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, από την χορωδία του Συλλόγου «Άξιον Εστί» Αξιούπολης, από τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες», από τον Σύλλογο Ποντοηράκλειας, από την Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και από την χορωδία του ΚΑΠΗ Γουμένισσας, οι οποίοι με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση, και έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση και για την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) έως την 28η Φεβρουαρίου 2019.
Το δελτίο μετακίνησης ισχύει για το έτος 2018 και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2019) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του.