Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς με τρεις αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo νέων ανδρών-γυναικών και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛΟΤ, διεξήχθη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 20 έως 24 Νοεμβρίου 2019.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες. Στη διοργάνωση διεξήχθησαν επίσης το πανελλήνιο τεχνικό πρωτάθλημα Poomsae και το πανελλήνιο κύπελλο Γεώργιος Βόλαρης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 10 τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, video replay, ηλεκτρονικούς θώρακες-κάσκες όπως ορίζει η παγκόσμια ομοσπονδία WT. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τρεις αθλητές:

-Κουτσός Αριστείδης νέων -54 κιλά και κατάφερε μετά από πέντε αγώνες να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο και σύμφωνα με τη βαθμολογία και από διεθνείς διοργανώσεις είναι μέλος της Εθνικής για τρίτη χρονιά όπου θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό νέων το 2020. Στην κατηγορία παίδων κορασίδων αγωνίστηκαν οι: Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης -65 κιλά και Νικολαϊδης Ιωάννης -45 κιλά. 

Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό συνολικά και με μια καλή προετοιμασία πιστεύουμε ότι θα ανταπεξέλθουν οι διακριθέντες στο πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί το 2020.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, δηλώνοντας ότι καμία προσπάθεια δεν καρποφορεί αν δεν υπάρχει στόχος και θυσίες για την πραγμάτωσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.