Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Γιορτάζουμε, κατασκευάζουμε, μαχόμαστε για καλό σκοπό στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα οι δραστηριότητές και στις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, είναι πιο εορταστικές από ποτέ.


Τα μικρά ξωτικά μας σήκωσαν για άλλη μία φορά τα μανίκια και αφιέρωσαν αυτή τη φορά τα μαθήματα των εικαστικών στη δημιουργία γιορτινών εικόνων με σκοπό το στολισμό των ξύλινων κατασκευών που έχουν τοποθετηθεί έξω από τις δομές μας. 

Έτσι, σιγά σιγά δημιουργήθηκαν δύο εκπληκτικές κορνίζες, αλλά και μέρος της Άγιας Νύχτας με τους Μάγους να ακολουθούν το φωτεινό άστρο που τους οδηγεί στο μικρό Ιησού. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να φωτογραφηθούμε μπροστά σε αυτές!!

Επειδή όμως χριστουγεννιάτικος στολισμός χωρίς φάτνη δεν γίνεται, οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιούργησαν με περισσή αγάπη και μεράκι μια υπέροχη φάτνη για τη δομή μας. Αφού μιλήσαμε για την Άγια Νύχτα, σχεδιάσαμε, κόψαμε και χρωματίσαμε τον Ιωσήφ, την Παναγία και τον νεογέννητο Χριστό. 

Έπειτα, δημιουργήσαμε τους τρεις μάγους με τα δώρα και τους δύο βοσκούς με ένα προβατάκι. Ο ενθουσιασμός για αυτή την κατασκευή ήταν μεγάλος και τα χαμόγελα πολλά αντικρίζοντας το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κύλησε και το μάθημα ρομποτικής, μιας και σε αυτό μας επισκέφθηκε ο Ρούντολφ το ελαφάκι. Αφού λοιπόν διηγήθηκαν χριστουγεννιάτικες ιστορίες που γνωρίζουν για αυτόν, τα παιδιά προχώρησαν στην κατασκευή του. Πολύ γρήγορα το ελαφάκι τους πήρε ζωή, σηκωνόταν χαρούμενο στα μπροστινά του πόδια, ενώ η μυτούλα του φώτιζε περιμένοντας με ενθουσιασμό το έλκηθρο του Άη Βασίλη.

Επιπλέον, την εβδομάδα αυτή, παιδιά και μαμάδες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τέχνη του ντεκουπάζ από την κ. Γεωργία. Το κάθε παιδί άπλωσε το γκέσο πάνω στην ξύλινη επιφάνειά του, έπειτα την κόλλα και τέλος τοποθέτησε προσεκτικά τη χαρτοπετσέτα πάνω στην επιφάνεια . Στη συνέχεια, η κάθε μανούλα βοήθησε να συμπληρώσουν οι μικροί καλλιτέχνες τη δημιουργία τους με χρώμα και χρυσόσκονη. 

Σύντομα η μικρή κατασκευή ολοκληρώθηκε και τα παιδιά μας, εμφανώς ενθουσιασμένα, αναμένουν το χριστουγεννιάτικο bazaar, καθώς τα έσοδα από τις κατασκευές τους θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Γεωργία και κυρίως τις μαμάδες που βοήθησαν ώστε να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Έχουμε λοιπόν μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κλείνουμε τα μάτια και μας έρχονται στο μυαλό μνήμες, μυρωδιές, γεύσεις και όμορφες εικόνες. Έτσι, μία έκπληξη περίμενε τα παιδιά μας στο μάθημα μαγειρικής αυτής της εβδομάδας, αφού με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε την αγαπημένη μας μαμά, κ. Μαλβίνα. 

Μαζί της τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά και να φτιάξουν τα πιο νόστιμα, γιορτινά, σοκολατένια τσουρέκια, σκορπίζοντας με τη μαγειρική τους λίγη από τη χριστουγεννιάτικη μαγεία. Ευχαριστούμε λοιπόν την κ. Μαλβίνα για τις γλυκές αναμνήσεις που μας έφερε στο μυαλό και τις νόστιμες γεύσεις που δοκιμάσαμε μαζί και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντησή μας.

Τέλος η εβδομάδα μας έκλεισε με φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις νέες μας εγκαταστάσεις, στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, όπου παρουσιάστηκαν πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αθλήματα στο στυλ του Kyodokyokushin & Brazilian jiu jitsu από καταξιωμένους αθλητές και ομάδες από την περιφέρεια τη Κεντρικής Μακεδονίας. 

Συγκεκριμένα στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες: ΓΑΣ Παραδοσιακών Μαχητικών Τεχνών Κορδελιού Θεσσαλονίκης, Kinesis Fight Club, Zrteam Academia Fighting School, ΚΔΑΠ Kinesis For Kids, Combat jiu jitsu Dittas team, Gougoulas team, Draculino team και ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics, ενώ την εκδήλωση τίμησαν και οι ομοσπονδίες ΕΟΠΤ και ΕΟΑ Ακόμη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, κ. Γιάννη Κακουλίδη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης. 

Τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 7ου νηπιαγωγείο Κιλκίς. Ευχαριστούμε πολύ το χορηγό της εκδήλωσης TROFEAS vegan, όλες τις ομάδες και τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους του γονείς και τους φίλους που παρευρέθηκαν σε αυτή τη τόσο σημαντική εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.