Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η οικογένεια του ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς, μεγάλωσε και απέκτησε τρίτο μέλος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:30, στη νέα δομή μας ΚΔΑΠ Athletics Kinesis for Kids, επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 27, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της και ο καθιερωμένος μας αγιασμός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τα παιδιά των δομών μας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και η θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα Χριστούγεννα του Βασιλιά». Επιπλέον, θα παρουσιαστεί δείγμα της δουλειάς των παιδιών μας από τα μαθήματα της ενόργανης, της ρυθμικής, της Zumba και του Dance.

Κλείνοντας την γιορτή μας θα πούμε τα κάλαντα και στην Ποντιακή, τιμώντας έτσι τις παραδόσεις και την προέλευση των προγόνων μας.

Θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας αυτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.