Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη απόδραση του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, στο "Μύλο των ξωτικών"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Χριστούγεννα, μια εποχή μαγική, γεμάτη ζεστασιά, θαλπωρή και παιδικά γέλια.
Τι καλύτερο, για να μπούμε σε αυτό το εορταστικό κλίμα, από μία επίσκεψη στο μαγευτικό «Μύλο των Ξωτικών»

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η ημερήσια εκδρομή των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, για μία μέρα γεμάτη διασκέδαση. 

Φέτος το χριστουγεννιάτικο πάρκο είχε θέμα "Ο Καρυοθραύστης στο βασίλειο των Χριστουγέννων", ενώ οι μικροί μας φίλοι, παρέα με τους γονείς τους, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα τέσσερα βασίλειά του, των λουλουδιών, των ζαχαρωτών, των παιχνιδιών και το παγωμένο βασίλειο, μέσα στο οποίο τους περίμενε ο Άγιος Βασίλης.

Πέρα ομως από αυτά, το θεματικό πάρκο προσφέρει και ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων, τόσο ψυχαγωγικών όσο και εκπαιδευτικών. Οι μικροί μας εκδρομείς είχαν λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του Μύλου και τον τρόπο λειτουργίας του, να παρακολουθήσουν παραστάσεις παραδοσιακών χορών, αλλά και να επισκεφθούν το μουσείο μανιταριών. 

Παράλληλα, έβαψαν τα προσωπάκια τους, δοκίμασαν λαχταριστές γεύσεις ζαχαρωτών και γλυκών, ενώ έστειλαν και το γράμμα τους στον Άη Βασίλη. 

Βέβαια το αγαπημένο όλων ήταν το χριστουγεννιάτικο fun park και φυσικά το παγοδρόμιο. Πάνω απ' όλα όμως είχαν την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους, χρόνο γεμάτο ξεγνοιασιά και χαμόγελα.  

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά και ευχόμαστε η μαγεία των Χριστουγέννων να γεμίσει τις καρδιές όλων μας ζεστασιά και αγάπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.