Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ένα χρυσό και δύο αργυρά για τον "Άθλο Κιλκίς" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Δελτίο τύπου "Άθλου Κιλκίς"  
Στις 6-7-8/12/2019 ημέρες Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING (Π.Ο.K.) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing για όλες τις ηλικίες.

Το πρωτάθλημα αυτό πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο ( Γ. Γαλανόπουλος ) με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη και τον φίλαθλο κόσμο να κατακλύζει το στάδιο και τις τρεις ημέρες.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ ψηλά και με τους αθλητές να επιδεικνύουν υψηλού επιπέδου θέαμα για τον φίλαθλο κόσμο.

Οι αθλητές μέσα από αυτό το πρωτάθλημα είχαν την δυνατότητα να μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα.

Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν:

1. Ανανιάδης Σίμος κατηγορία ανδρών κιλά -60 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών δυο φορές κατακτώντας την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο αγωνιστικό στυλ Κ1 και την 2ή θέση και το Αργυρό μετάλλιο στο αγωνιστικό στυλ LOW KICK.

2. Πολιτσόπουλος Αγγελος ηλικίας 2007 κιλά - 50 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο

Μέτα το πέρας του αγώνα οι προπονητές του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών και έδωσαν συγχαρητήρια στους δύο αθλητές για την κατάκτηση τριών μεταλλίων με δυο συμμετοχές και μάλιστα ενός χρυσού και δυο αργυρών μεταλλίων που δείχνει την υψηλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές αθροισμένων και των διακρίσεων που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Muay Thai.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.