Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγάπης στην Καρδίτσα

Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Στην Καρδίτσα ένα νυχτερινό μαγαζί πρωτοτυπεί με τις φιλανθρωπικές δράσεις του. Δραστηριοποιείται με αισθήματα αλληλεγγύης για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Το νυκτερινό club Deja vu στην Καρδίτσα, άναψε το δικό του δέντρο αγάπης. Στόχος της εξαιρετικής πρωτοβουλίας ήταν να συγκεντρωθούν παιχνίδια και βιβλία για το κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών µε αναπηρία Καρδίτσας. Οποιοσδήποτε μπορεί να αφήσει το δικό του παιχνίδι ή βιβλίο, κάτω από το δέντρο της αγάπης που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος.

Τα δύο τελευταία χρόνια η επιχείρηση αυτή πραγματοποιεί συνεχώς δράσεις αναδεικνύοντας το κοινωνικό της πρόσωπο.

Αιμοδοσία... Στήριξη για τα αδέσποτα... και τώρα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγάπης.

Εμείς συγχαίρουμε την προσπάθεια αυτή, επικροτούμε την πρωτοβουλία τους και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Προβάλουμε τις δράσεις αυτές ευελπιστώντας να ακολουθήσουν κάποιοι τα βήματα αυτά...  και ίσως να παρουσιαστούν παρόμοιες πρωτοβουλίες και στην περιοχή μας.

Επειδή όλοι μαζί μπορούμε…. να συνεισφέρουμε στον συνάνθρωπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.