Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο σπιτάκια στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Τρεις μεγάλες ξύλινες κατασκευές, τρία χριστουγεννιάτικα σπιτάκια βρίσκονται σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης του Κιλκίς. Τι να είναι άραγε αυτά τα σπιτάκια και για ποιο λόγο βρίσκονται σε αυτά τα σημεία;

Μπροστά από τις τρεις δομές του ΚΔΑΠ Kinesis έχουν τοποθετηθεί τρία γιορτινά και λαμπερά σπιτάκια. Τη διακόσμηση τους έχουν επιμεληθεί ολοκληρωτικά με μεράκι, φαντασία και ενθουσιασμό τα παιδιά των δομών, δημιουργώντας τρία χριστουγεννιάτικα αριστουργήματα.

Το πρώτο σπιτάκι, με θέμα «Candy & Kids’ House», βρίσκεται μπροστά από το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids (21ης Ιουνίου 20) και μας προσκαλεί όλους να ταξιδέψουμε σε μία χώρα γεμάτη αγάπη, ζαχαρωτά και πολλά γλυκά όνειρα.
Το δεύτερο, το φωτισμένο «elf’s house», μπροστά από το ΚΔΑΠ Kinesis for Junior (Μεγ. Αλεξένδρου & Περικλέους γωνία) μας μεταφέρει στη χώρα των ξωτικών και του Αϊ-Βασίλη δείχνοντάς μας το δρόμο με τις όμορφες πινακίδες του.

Το τρίτο και τελευταίο, στην καρδιά της πόλης, στο ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics (Εθν. Αντίστασης 27) μας φωνάζει να «πάρουμε πόζα». Το χιονισμένο «Selfie Station» μας μεταφέρει στη μαγική νύχτα της γέννησης του Χριστού, ενώ δύο μικροί χιονάνθρωποι περιμένουν να βγουν την καλύτερή τους φωτογραφία.
Οι τρεις αυτές κατασκευές αποτελούν μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή πρόταση στην όμορφη πόλη του Κιλκίς καθώς δίνουν την ευκαιρία στους περαστικούς να φωτογραφηθούν μπροστά σε αυτές και να νιώσουν βαθιά στις καρδιές τους το πνεύμα των Χριστουγέννων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.