Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Διακοπές Χριστουγέννων στο Κιλκίς


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Οι μέρες των γιορτών έφτασαν. Προορισμός μας το όμορφο Κιλκίς. Βάζουμε λοιπόν τα καλά μας και το πιο όμορφο χαμόγελό μας και ξεκινάμε τις διακοπές μας.

Φέτος ο στολισμός της πόλης σε προδιαθέτει να βγεις να περπατήσεις να χαρείς τα φώτα και τις εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ξεκινάμε ένα οδοιπορικό στην πόλη μας για όσους έχουμε την τύχη να έχουμε άδεια και να είμαστε εδώ στις διακοπές. Ξεκινάμε με τα ψώνια μας και τα δώρα μας για τους αγαπημένους μας. Μαγαζιά πολλά όλα με εξαιρετικές τιμές και με φιλικά πρόσωπα να σε εξυπηρετούν.

Απ’ όλα έχει η πόλη μας, μαγαζιά με παιχνίδια, με ρούχα ποιοτικά, με ρούχα οικονομικά, μαγαζιά ντελικατέσεν, μαγαζιά με στολίδια και τοπικά προϊόντα. Υπέροχο μαγαζί με αναμνηστικά είδη για την πόλη μας. Ζαχαροπλαστεία και φούρνους που χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά.

Επειδή κουράστηκα από τα ψώνια θα κάνω μια στάση για έναν ζεστό καφέ σε κάποια από τα πανέμορφα καφέ μας. Θα δω φίλους και γνωστούς να περνάνε θα χαμογελάσω θα ευχηθώ καλές γιορτές, θα μιλήσω για την πόλη μου. Το μεσημέρι θα βγω να πιω ένα τσιπουράκι σε ένα από τα υπέροχα εστιατόρια μας, που θα με φιλέψουν τα ποιοτικότερα πιάτα στις καλύτερες τιμές πανελληνίως έχω να πω.

Το απόγευμα θα πάω στο Χριστουγεννιάτικο χωριό να απολαύσω μουσική και χορούς, να θαυμάσω τα παιδιά μας που ετοιμάζουν υπέροχες μελωδίες και χορευτικά από τα ωδεία μας, από τα γυμναστήρια και από τα ΚΔΑΠ της πόλης.

Το βράδυ θα βγω για ποτό σε κάποιο από τα μαγαζιά του τόπου μας και θα απολαύσω καθαρά ποτά και ωραίες μουσικές . Εγώ βέβαια θα προτιμήσω να επισκεφτώ και τα μαγαζιά της πόλης μας που θα μας προσφέρουν ζωντανή μουσική και θα απολαύσω τις μελωδικές μας φωνές.

Το Κιλκίς δεν σου προσφέρει μόνο αυτά, θα επισκεφτώ το μουσείο της πόλης μας, το Ηρώον, το σπήλαιό μας. Θα επισκεφτώ τις εκκλησίες μας να νιώσω αληθινά το κλίμα των Χριστουγέννων. Θα πάω σε συλλόγους που βοηθούν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας θα βοηθήσω όσο μπορώ με ότι μπορώ.

Την μαγεία των Χριστουγέννων την βρίσκεις παντού αρκεί να έχεις λίγη μέσα σου.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.