Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

"Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη..."

Ανασυγκρότηση Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία δήλωσαν την στήριξή τους στο σωματείο μας, την ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ. 


Ευχαριστούμε, για ακόμη μια χρονιά, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για την στήριξη και εμπιστοσύνη που δείξανε στην «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ» δίνοντάς μας 3 Έδρες και (37,3% )στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς.

Το καλό εκλογικό αποτέλεσμα οφείλεται στους συναδέλφους που αποτελούν την «Ανασυγκρότηση».

Σταθεροί στην αντίληψή μας ότι μόνο με ενωτικούς μαζικούς αγώνες μπορούμε να βάλουμε φραγμούς σε αντιδραστικά σχέδια για το δημόσιο σχολείο, αλλά και να διεκδικήσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, συνεχίζουμε με βασικό άξονα την αυτοτέλεια του Συνδικάτου, να παλεύουμε μέσα στο Σωματείο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εκπαιδευτικών, των μαθητών/τριών και του δημόσιου σχολείου. 

Συνεχίζουμε στους δρόμους των αγώνων και των κατακτήσεων 

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΕΓΚΟΥΣΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΙΖΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΖΙΜΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΤΡΟΠΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΙΛΙΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.