Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Κιλκίς: Αθλητικό παιχνίδι για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η 3η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία, γιορτάστηκε στο Κιλκίς με αθλητικά και βιωματικά παιχνίδια που έπαιξαν μαζί τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς με τους μαθητές του 3ου, 4ου, 7ου,8ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και με τους αθλητές του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου(Π.Α.Σ.) "Αετός".

Το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς πλημμύρισε σήμερα το πρωί με ζωντάνια και δημιουργικότητα. Τα παιδιά έβαλαν καλάθια στις μπασκέτες, έπαιξαν boccia και βιωματικά παιχνίδια ενώ καταπιάστηκαν και με χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνικές κατασκευές.

Στη μεγάλη μαθητική αθλητική συγκέντρωση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ο οποίος δήλωσε ότι η η εκπαίδευση, η αποδοχή της διαφορετικότητας και η κατανόηση των αναγκών που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία είναι βήματα προόδου μιας κοινωνίας ευαισθητοποιημένης συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος Κιλκίς θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην ισότιμη μεταχείριση και στη βελτίωση των συνθηκών ζωής, εργασίας και κοινωνικής τους συμμετοχής.

Η πετυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με διοργανωτική ευθύνη του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς,του ΠΑΣ "Αετός" και σχολείων της πόλης του Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.