Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Πετυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην ΛΑΦ Πολυκάστρου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων τα οποία θα διατεθούν από το φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας του Ι Ν Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου σε οικογένειες της περιοχής Παιονίας,καθώς και σε άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Συλλόγου.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Ταξίαρχο της 33Μ/Κ Ταξιαρχίας Ιωαννη ΓΚΟΥΝΤΖΟΥΡΕΛΑ για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων της ΛΑΦ Πολυκαστρου προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση μας καθώς και το προσωπικό της για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε επίσης το "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ", το αρτοποιείο ΤΣΑΝΑΔΙΔΗ, τον κ.ΚΑΖΛΑΡΑΚΗ, τον κ. Στελιο ΓΚΑΙΤΑΤΖΗ για την προσφορά τους καθώς και τους μουσικούς που πλαισίωσαν αφιλοκερδώς την εκδήλωση Τριαντάφυλλο Ασαρτζή, Παναγιώτη Μοσχοϊδη, Τάσο Ευτυχιαδη, Παναγιώτη Σιταριδη και Κώστα Βαφειάδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κωστας Σιωνιδης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Γιαννης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας κ. Χρήστος Καραθόδωρος ο κ. Στέλιος Γκαϊτατζης μέλος του ΔΣ της Κοινότητας Πολυκάστρου, ο Διευθυντής του ΚΥ Πολυκάστρου κ. Γιώργος Περπερίδης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.