Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 7/12/2019, 3:30 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών – Συλλήψεις για κλοπές
- Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών 4 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην πόλη των Σερρών.


Συνελήφθησαν χθες (6 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, στις Σέρρες, 2 ημεδαπές ηλικίας 16 και 23 ετών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος 23χρονου ημεδαπού. 

Αρχικά, προχθές (5 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί, οι προαναφερόμενες αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη κεντρική θύρα στην οικία 42χρονης αφαίρεσαν μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και 2 τραπεζικές κάρτες. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι 2 ημεδαπές από κοινού με τον23χρονο, τον μήνα Νοέμβριο 2019 αφαίρεσαν από οικίες 3 ημεδαπών ηλικίας 72, 80 και 66 ετών στην πόλη των Σερρών διάφορα χρηματικά ποσά και χρυσαφικά, συνολικής αξίας 6.500 ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

- Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες (6 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 ημεδαποί ηλικίας 29και 39 ετών για κλοπή πορτοφολιού. 

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι προχθές (5 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, αφαίρεσαν από κοινού από 76χρονη που ήταν πεζή ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο29χρονος την 1 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί αφαίρεσε από 64χρονη που ήταν πεζή μια τσάντα η οποία περιείχε τοχρηματικό ποσό των 15 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. 

Σε έρευνα της οικίας του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαντο κινητό τηλέφωνο της 64χρονης, το χρηματικό ποσό των50 ευρώ και ποσότητα ηρωίνης βάρους 4,1 γραμμαρίων,ενώ σε έρευνα της οικίας του 39χρονου βρέθηκαν καικατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ και είδηένδυσης που φορούσε κατά τη διάπραξη της κλοπής. Το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο αποδόθηκαν στις νόμιμες κατόχους των αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

- Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας-Κολινδρού συνελήφθη χθες (6 Δεκεμβρίου 2019) τοαπόγευμα, σε περιοχή της Πιερίας, 43χρονος ημεδαπός οοποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από οικία 50χρονου ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε αγορές αξίας 60 ευρώ. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019 αφαίρεσε από οικίες 3ημεδαπών ηλικίας 67, 78 και 93 ετών σε περιοχή της Πιερίαςδιάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε αγορές αξίας 55 ευρώ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας,σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονης ημεδαπής,διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (5 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί, αφαίρεσε από χώρο εργασίας 66χρονου ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 2 τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη χθες (6 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί, σε περιοχή των Σερρών, 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.