Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Αναμενόμενη η επιτυχία του 5oυ "Santa Run" Kilkis 2019


Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5o “Santa Run” Kilkis 2019, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ανεβάζοντας τη διάθεση μικρών και μεγάλων. 

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων Με αναπηρία «Βηματίζω» και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης – υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς – ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, καθώς πλέον το “Santa Run” έχει καθιερωθεί στην πόλη μας ως ένας θεσμός φιλανθρωπικού χαρακτήρα με παράλληλο στόχο την οικονομική ενίσχυση αξιόλογων κοινωνικών δομών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Εν προκειμένω τα έσοδα από την εκδήλωση διετέθησαν στις δομές Ειδικής Αγωγής.

Ο «αγώνας δρόμου» ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στις 12:00, ενώ σημείο αφετηρίας και τερματισμού ήταν το Πάρκο (Κήπος), στο οποίο φιλοξενείται φέτος το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Οι συμμετέχοντες διένυσαν μια μεγάλη διαδρομή, φορώντας αγιοβασιλιάτικες στολές και σκουφάκια, ξεσηκώνοντας με τον παλμό τους.

Θέλουμε να αποδώσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και πιο συγκεκριμένα:

- Στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη, όπως και στους Θέμη Κοσμίδη – Αντιδήμαρχο Πολιτισμού - και Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη - Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – αντίστοιχα, για την παρουσία τους.

-Στο συγκρότημα κρουστών «άιΝΤΟΣ», που προΐστατο της διαδρομής κι έδωσε μοναδικό ρυθμό και κέφι, με τη συνοδεία των μουσικών οργάνων του.

-Στον Σύλλογο Θρακικής Εστίας ν. Κιλκίς .

-Στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας ν. Κιλκίς.

-Στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας ΠΑΟ Κεντρικού.

-Στους γονείς και στα παιδιά των Δομών Ειδικής Αγωγής.

-Στους γονείς και στα παιδιά του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς

-Στο Σωματείο Αρτοποιών ν. Κιλκίς «Προφήτης Ηλίας», που μερίμνησε για τον μπουφέ που ακολούθησε και στον οποίο συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε θερμότατα:

1. Το Αρτοζαχαροπλαστείο «Φωτιάδη» για τα πιτοειδή.

2. Το Καφέ – Αρτοζαχαροπλαστείο «Σπάρτακος» για τα μελομακάρονα.

3. Τον Φούρνο του Γεώργιου Μπεζανίδη για τα πιτοειδή.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε πως για τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΙΑΣ» Κιλκίς ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή που συμμετείχε σε ένα τέτοιο εγχείρημα και εύχεται τέτοιες σπουδαίες πρωτοβουλίες να αποτελέσουν το έναυσμα για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, με ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.