Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς που διοργάνωσε το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» 
Το Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» συμμετείχε με ομιλία με θέμα: "Μεγαλώνουμε και προχωρούμε...χτίζοντας γέφυρες μεταβάσεων", σε ενημερωτικές συναντήσεις που διοργάνωσε το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας με υπεύθυνο τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 κ. Παύλο Εφραιμίδη και την υπεύθυνη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 κα. Κωνσταντίνα Τσιγαρίδα. 

Οι συναντήσεις απευθύνονταν σε γονείς μαθητών/τριών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων, τα οποία την τρέχουσα σχολική χρονιά θα οργανώσουν και θα υλοποιήσουν πρόγραμμα για την ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιήθηκαν 3 ενημερωτικές συναντήσεις: τη Δευτέρα 2/12/2019 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, για τους γονείς των σχολείων: 3ο, 7ο Δημοτικά Σχολεία Κιλκίς, 3ο, 10ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης, Νηπιαγωγείο Μεγάλης Βρύσης, Δημοτικό Σχολείο Παλιού Αγιονερίου, Νηπιαγωγείο Παλιού Αγιονερίου. 

Την Τρίτη 3/12/2019 στο 1ο Δημοτικό ΣχολείοΓουμένισσας για τους γονείς των σχολείων: 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης, 2ο Νηπιαγωγείο Αξιούπολης, 1ο Δημοτικό ΣχολείοΓουμένισσας, 1ο Νηπιαγωγείο Γουμένισσας. Τέλος, τη Δευτέρα 9/12/2019 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς για τους γονείς των σχολείων: 2ο, 6ο Δημοτικά Σχολεία Κιλκίς, 5ο, 7ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, Δημοτικό Σχολείο Ν. Σάντας, Νηπιαγωγείο Ν. Σάντας.

Στις συναντήσεις δόθηκε η δυνατότητα αφενός να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις μεταβάσεις στο σχολικό πλαίσιο, τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και προτεινόμενες πρακτικές πρόληψης αυτών και αφετέρου οι στόχοι και το πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.