Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση γονέων στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Σε ένα γιορταστικό κλίμα ανάλογο με τη θαλπωρή των ημερών έγινε στις 4 Δεκεμβρίου 2019, η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς. 

Μαθητές και μαθήτριες οργανωμένοι σε μικρές ομάδες αρκετές μέρες πριν κατασκεύασαν μόνοι τους τη φάτνη που γεννήθηκε η ελπίδα των ανθρώπων για αγάπη, δικαιοσύνη, συναδέλφωση. Κάποιοι αξιοποιώντας την τεχνική της αρματούρας πλαισίωσαν τη φάτνη με τις φιγούρες της γέννησης.

Ομάδες κατασκεύασαν χειροποίητα στολίδια και εργάστηκαν την προηγούμενη μέρα στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Και βέβαια η υποδοχή των γονέων έγινε με κεράσματα και ζεστό τσάι την πρώτη χειμερινή χιονισμένη μέρα του Δεκεμβρίου.

Ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη δημιουργία αυτής της ζεστής ατμόσφαιρας και εύχεται Καλή Πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, που αποδεδειγμένα συνδυάζουν την προσπάθεια απόκτησης γνώσεων, με ένα πολύ πιο σημαντικό στοιχείο, το ήθος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.