Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Με το βλέμμα στραμμένο στο μήνυμα των ημερών, που πλησιάζουν, το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ενημερώνει και σας προσκαλεί για τις εκδηλώσεις - δραστηριότητες που ετοιμάζουν οι μαθητές του.

1) Παρασκευή 20 /12
- 10.30: Επίσκεψη στο Γηροκομείο Κιλκίς με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και δώρα που εκφράζουν το σεβασμό στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

- 12.00 Επίσκεψη στο Παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με κάλαντα, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά που τους Άγιες αυτές ημέρες νοσηλεύονται στον αντίστοιχο τομέα του Νοσοκομείου.

- 17.30 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις οδούς γύρω από το σχολείο με τη συμμετοχή του μουσικού τμήματος, της χορωδίας και τα αναμμένα φαναράκια στο χέρι σε ανάμνηση παλαιότερων εποχών, που είναι ζωντανές στη μνήμη των παλαιότερων και τις ψυχές των πιο νέων.

2) Δευτέρα 23/12
- 9.30 Εκκλησιασμός και παρουσίαση του Ύμνου της Αγάπης από την Α προς Κορινθίους Επιστολή, μετά το πέρας της λειτουργίας, σε 10 διαφορετικές γλώσσες. Η αξιοποίηση διαφορετικών γλωσσών, που η μια έρχεται να συμπληρώσει την άλλη, έχει σημειολογικό χαρακτήρα, καθώς προβάλει την ανάγκη αδελφοσύνης των ανθρώπων με διαφορετικές κουλτούρες, αλλά με ένα κοινό στόχο την ΑΓΑΠΗ.

11.00 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε τοπικούς φορείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.