Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/12/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Επίσκεψη στην Παιδιατρική Κλινική 
Γιορτινές ημέρες, οι οποίες δικαιωματικά ανήκουν στα παιδιά. Κάποια από αυτά οι περιστάσεις τα έφεραν να νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν τα...ξέχασε και τα επισκέφθηκε.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Κ16 και του Αγωνιστικού Τμήματος Στίβου μαζί με τους προπονητές τους Βασίλη Παμπορίδη και Κωνσταντίνο Μηναρετζή βρέθηκαν κοντά τους την Δευτέρα μοιράζοντάς τους αναμνηστικά δώρα, με τα παιδιά να ανταποδίδουν με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Σε Ημερίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, προπονητική Ημερίδα με την συμμετοχή πολλών Ακαδημιών που βρίσκονται υπό την σκέπη της.

Ανάμεσα σε αυτές και η πολυπληθέστερη αυτή του Αλέξανδρου Κιλκίς, με έξι στελέχη της Ακαδημίας να δίνουν το παρών.

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Τεχνικός Διευθυντής της Ανδρικής Ομάδας Μάριο Μπράνκο και ο υπεύθυνος προπονητικών κέντρων Κυριάκος Αλεξανδρίδης..

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Γιώργος Γεωργιάδης ανέλυσε το πλάνο των "ασπρόμαυρων" σε ότι έχει να κάνει με την συνεργασία και την υποστήριξη με τις Ακαδημίες, παρουσίασε τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία θα περιέχονται όλα τα στοιχεία, και εν συνεχεία τον λόγο πήραν οι προπονητές των τμημάτων από την Κ7 έως την Κ16 του Δικέφαλου του Βορρά.

Οι έμπειροι προπονητές παρουσίασαν τις προπονητικές μονάδες που διδάσκονται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, και στο που δίνουν έμφαση, δίνοντας βέβαια και χρήσιμες συμβουλές σε όλους.

Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένα αναμνηστικό δώρο, και είχαν φυσικά την ευκαιρία να φωτογραφηθούν.

Συμμετοχή στο «Παντελής Κυριακίδης»
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε από 21-23 Δεκεμβρίου το "Παντελίδης Κυριακίδης" στους "Λέοντες", και ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείπει. Η Ακαδημία συμμετείχε με δύο της Τμήματα στο εν λόγω Τουρνουά.

Στην Κ10 η "Τσέλσι" και στην Κ12 η "Μάντσεστερ" άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους προπονητές τους Κωνσταντίνο Ντουντούκη και Μιχάλη Αναστασιάδη.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν από τρεις αγώνες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, και απέδειξαν γιατί ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι εκτός από την πολυπληθέστερη, και μια από τις κορυφαίες Ακαδημίες στο Επίσημο Δίκτυο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επικράτησε με ανατροπή η Κ16
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς ο Αλέξανδρος Κιλκίς επικράτησε με 4-3 των Ουράνιων Σελέστε. Η νίκη της ομάδας μας βέβαια περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς είχαμε τον τραυματισμό του Μικέλ Τόλα, που με την νέα χρονιά όμως θα είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί.

Στο 5’ είχαμε το χαμένο τετ-α-τετ του Μακάριου, και επτά λεπτά αργότερα την προσπάθεια του Τόλα που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Εν τέλει στο 16’ η μπάλα…χάθηκε έπειτα από τον συνδυασμό των Γεωργιάδη-Τόλα και Τουτσίδη και από τα πόδια του Μακάριου κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 20’ και στο 34’ οι κεφαλιές των Τόλα και Γκαμπριντασβίλι κατέληξαν εκτός εστίας, όπως και την ίδια κατάληξη είχε και στο 36’ το τετ-α-τετ του Τουτσίδη. Στο 42’ ο Συμεωνίδης πέτυχε το 2-0 με σουτ εκτός περιοχής.

Κάπου εκεί ήρθε ένα μπλακ-άουτ για την ομάδα του Βασίλη Παμπορίδη, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στην ανατροπή με τέρματα στο 46’, στο 53’ και στο 63’, ενώ ενδιάμεσα είχε σπαταλήσει και πάλι τετ-α-τετ ο Τουτσίδης.

Το δυνατό σημείο του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι οι στατικές φάσεις και από μία τέτοια ήρθε στο 66’ η ισοφάριση. Εκτέλεση φάουλ από τον άξονα ο Σοφής και ο Συμεωνίδης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Το παιχνίδι δεν γινόταν να χαθεί και δύο λεπτά αργότερα ο Περπερίδης βρήκε με μακρινή μεταβίβαση τον Μακάριο που ψύχραιμα σημείωσε το τελικό 4-3 υπέρ του Αλέξανδρου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Σιαπκάρης , Γεωργιάδης , Μπατσέλι , Ρωσσίδης , Περπερίδης , Ρεμπετσιώτης , Τουτσίδης (68’ Αμοιρίδης), Τόλα (25’ Γκαμπινταρασβίλι), Σοφής, Συμεωνίδης, Μακάριος ( 76’ Παπαδόπουλος Αλ).

Τεσσάρα για την Κ13
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη, μιας και επιβλήθηκε με 4-0 της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσου. Με 22 βαθμούς έπειτα από εννιά αγωνιστικές, το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κιλκίς βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο γήπεδο του Παύλου Μελά η ομάδα του Αλέξανδρου έβγαλε και πάλι ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, αναπτύχθηκε σωστά, και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο 3' η πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Μπουρλή να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα, και στο 8' το 1-0 από τον Ντένις Κότσι. Νέα μεγάλη φάση στο 30' με το οριζόντιο δοκάρι του Τσουτσουλίγκα.

Στο 48' ήρθε το 2-0 όταν ο Κότσι έδωσε την ασίστ στον Βαγγέλη Γκιόκα που διπλασίασε τα τέρματα για τον Αλέξανδρο.

Στο 65' ο Γκιόκα με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κώστας Θεοδωράκος ήταν ο δημιουργός και ο Γκιόκα ολοκλήρωσε το δεύτερο στη σειρά χατ-τρικ.

Φιλικά με Ατέρμων και Άνω Πορόια
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς φιλοξένησε το Σάββατο τις Ακαδημίες των Ατέρμονα και Άνω Ποροΐων στις εγκαταστάσεις του, περνώντας ένα όμορφο πρωινό με πολλούς αγώνες.

Η "Γιούβε" του Βασίλη Ορμανίδη αγωνίστηκε με την Κ14 του Ατέρμονα από την οποία και ηττήθηκε με 4-3, αφού σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, και βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο.

Εν συνεχεία "Ρίβερ" και Κ8 του Ατέρμονα χάρισαν πλούσιο θέαμα, πέτυχαν θεαματικά γκολ και το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Η Ακαδημία των Ποροΐων επικράτησε της "Μίλαν στην Κατηγορία Κ14. Σε εξαιρετικές συνθήκες το παιχνίδι, γρήγορη ανάπτυξη και από τις δύο ομάδες, με συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Η "Τότεναμ" φιλοξένησε την Κ12 των Άνω Ποροΐων. Ένα όμορφο παιχνίδι και από τις δύο μεριές, με τους φιλοξενούμενους πάντως να επικρατούν.

Τέλος το πιο...συναρπαστικό ματς ήταν αυτό ανάμεσα στη "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη και την Κ10 των Άνω Ποροΐων. Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά τους, δημιούργησαν πολλές φάσεις, συνεργάστηκαν άψογα και το αποτέλεσμα φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Στην Αθήνα η «Μάντσεστερ» 
Η μέρα για το μεγάλο ταξίδι πλησιάζει. Η "Μάντσεστερ" αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου για την Αθήνα για να λάβει μέρος στο Τουρνουά Novus Cup στην Γλυφάδα, στο οποίο συμμετέχουν και μεγάλες ΠΑΕ της χώρας.

Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο της Κ12, και την Παρασκευή στις 19.45 θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Το Σάββατο στις 11 το πρωί θα "κοντραριστεί" με την United Καλαμαριάς, και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.30 με την Ακαδημία Lido.

Παιχνίδι για την «Μπάρτσα»
Τον τελευταίο της αγώνα για το 2019 έδωσε το πρωί της Κυριακής η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Μαντουλίδη σε έναν ακόμη αγώνα για το Πρωτάθλημα Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας που διεξάγεται στα Joga Bonito.

Ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, με συνεργασίες, δίχως σκοπιμότητες και αρκετά τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.