Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 21/12/2019, 11:45 π.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
Συνελήφθη χθες (20 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 34χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας και του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων, ένα πιστόλι κρότου με 20 φυσίγγια κρότου και ένα μαχαίρι. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.



Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας
Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2019 σε περιοχή των Σερρών, προσέγγισε 32χρονη ημεδαπή και με σωματική βία προσπάθησε να της αφαιρέσει μία τσάντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Εξιχνίαση κλοπών 

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 14η Δεκεμβρίου 2019 στη Βέροια, παραβίασε όχημα 36χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 13ης Δεκεμβρίου 2019 σε περιοχή τηςΗμαθίας, ενεργώντας με δύο συνεργούς της, προσέγγισαν60χρονη ημεδαπή και με την μέθοδο της απασχόλησης,αφαίρεσαν από την κατοχή της το χρηματικό ποσό των 100ευρώ.

- Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 43 και 45 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το απόγευματης 1ης Δεκεμβρίου 2019, μπήκαν σε κατάστημα - πρακτορείο σεπεριοχή της Ημαθίας και με το πρόσχημα της ανταλλαγής χρημάτων, κατάφεραν να αφαιρέσουν δύο λαχεία και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 19 και 17 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, διέρρηξαν αυτοκίνητο 61χρονου, που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Πέλλας και προσπάθησαν να το αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.