Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Γονείς και παιδιά στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Τα Χριστούγεννα αποτελούν για όλους μας την ομορφότερη γιορτή ολόκληρου του χρόνου, την οποία και προσμένουμε πάντοτε με τεράστια χαρά, γι' αυτό και εμείς στο ΚΔΑΠ kinesis for kids,εδώ και μέρες έχουμε μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και η μέρα που περιμέναμε έφτασε. 

Ο στολισμός του δέντρου μας. Η δομή μας γέμισε παιδικά χαμόγελα, όμορφες μελωδίες, χρυσόσκονη, στολιδάκια και όμορφα ζωγραφισμένα προσωπάκια. 

Παίξαμε, χορέψαμε, μεταμφιεστήκαμε σε ταρανδάκια, χιονανθρωπάκια, αστεράκια και δεντράκια.

Γονείς και παιδιά στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας με χειροποίητα στολιδάκια κάθε λογής, που έφτιαξαν με δημιουργικότητα και φαντασία τα ίδια.

Γράψαμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και το στείλαμε με το ταχυδρομικό μας κουτί. Στο τέλος όλοι κεραστήκαμε και όλα τα παιδάκια μας πήραν από ένα αναμνηστικό ταρανδάκι - γλυφιτζούρι για να θυμούνται αυτή μας τη συνάντηση. 

Καλά Χριστούγεννα 
Καλές γιορτές σε όλους
Και του χρόνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.