Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing στη Βοσνία Ερζεγοβίνη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Από τις 19 έως 27/10/2019 πραγματοποιήθηκε στη Βοσνία Ερζεγοβίνη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing ανδρών - γυναικών της W.A.K.O. σε όλα τα τα στυλ του αθλήματος. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Σίμος Ανανιάδης στην κατηγορία ανδρών στα κιλά -60 στυλ low kick. 

Η επιλογή του αθλητή να συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα του Kick Boxing έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία μετά την διάκριση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος. Ο Αθλητής του Κιλκίς κατάφερε να πλασαριστεί στην οκτάδα της κατηγορίας τους

Όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Αποστολής πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών της Ελληνικής Αποστολής και ιδιαίτερα για τον αθλητή του Σωματείου του Κιλκίς που κατάφερε να πλασαριστεί στην οκτάδα τονίζοντας ότι οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζει ένας αθλητής σε τέτοιου είδους και επιπέδου αγώνες του μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό του για πάντα.

Τέλος ο συνοδός του αθλητή 
Αναστάσιος Μουτσάκης παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητής του συλλόγου Σίμος Ανανιάδης βρίσκονταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία που πραγματοποίησε με τους προπονητές του για να παραστεί σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πληροφορίες και στην διεύθυνση http://www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.