Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα G1 tae kwon do της Χαλκίδας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 18-19-20/10/2019 ημέρες Παρασκευή – Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στο κλειστό Κανήθου Τάσος Καμπούρης στην Χαλκίδα.

Το επίπεδο τέτοιων πρωταθλημάτων είναι ιδιαίτερα υψηλό λόγω της βαθμολόγησης των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο την W.T.F. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλής τεχνικής και επιπέδου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από πολλές χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα από την Ευρώπη. 

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι:

1. Τσαρτσάλης Κωνσταντίνος κατηγορία κιλά +65 ηλικίας 2005

2. Τσαρτσάλη Χρυσή κατηγορία κιλά -59 ηλικίας 2004

3. Γκάνας Θεόδωρος κατηγορία κιλά +78 ηλικίας 2003

4. 
Νικολαΐδης Γιώργος κατηγορία κιλά -78 ηλικίας 2004

5. Νικολαΐδη Σοφία κατηγορία κιλά -59 ηλικίας 2005

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών που ήταν ανάλογου του επίπεδου τους και των εμπειριών τους. Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας που συμμετείχαν σε αυτό το υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.