Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών


Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση - συζήτηση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που οργάνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την κορύφωση της εκστρατείας ενημέρωσης και αντιμετώπισης του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών που εκτυλίχθηκε διαδικτυακά αλλά και με ενημέρωση των πολιτών σε όλη την επικράτεια.

Επιπλέον, στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Όλγα Γεροβασίλη, η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη ως εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. και ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε συμμετείχαν:

- Η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα,

- Η Διευθύντρια Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Υποστράτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη,

- Η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Βάσω Αρτινοπούλου,

- Η Παιδοψυχίατρος, Σοφία Βγενοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.