Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Αποτελέσματα προγράμματος ανάπτυξης μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Ανακοινώνεται ότι είναι διαθέσιμοι στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς:

1) οι Πίνακες Αποτελεσμάτων για το υπομέτρο 6.3. και 

2) οι Αποφάσεις Ένταξης Πράξεων του υπομέτρου 6.3,

Παρακαλούνται όσοι από τους υποψήφιους ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την ένταξή τους στο υπομέτρο, από τις 20/11/19 και μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες να
υποβάλλουν αίτηση ΜΗ ΕΝΤΑΞΗΣ, ώστε να μην ενταχθούν

Η προθεσμία των ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ για όσους διαφωνούν με τους πίνακες αποτελεσμάτων αρχίζει στις 20/11/2019 και ισχύει για 15 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 2341350123-202.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.