Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Κιλκίς: Αναμενόμενα πετυχημένη η εκδήλωση με τραγούδια διαμαρτυρίας

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Όλοι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, απόλαυσαν ένα πανέμορφο διεθνές μουσικό σεργιάνι με την αισθαντική και βελούδινη φωνή της Νατάσας Χρηστίδου του Αποστόλη Δημητρακόπουλου και του Δημήτρη Σταθόπουλου που τους συνόδεψε με το μπουζούκι του.

Πως να μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός, η συγκίνηση, η μνήμη με τόσα τραγούδια που αγαπήσαμε, που συνόδευσαν την εφηβεία μας ή την νεώτερη παγκόσμια ιστορία; Η μουσική και ο ποιητικός στίχος ήταν και θα παραμένουν μαγικά, δυναμικά, πολυεπίπεδα, λυρικά, επαναστατικά. Σύμβολα.

Για άλλη μια φορά η τέχνη, η μουσική μας έδειξε τον δρόμο. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους σιγοτραγούδησαν μαζί μας για όλα εκείνα που κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, ευχαριστούμε τη Νατάσα, τον Αποστόλη τον Δημήτρη για τις 2, 5 ώρες της μουσικής αναδρομής στα τραγούδια που σημάδεψαν τη ζωή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.