Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού, υπό τον Πρόεδρό της κ. Αλέξανδρο Κατσιαβό, επισκέφθηκε χθες το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Κατά τη συνάντηση ετέθη από πλευράς Συνδέσμου πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών για τους στεγασμένους βιοτεχνικούς χώρους, τις μεταποιητικές επιχειρήσεις καθώς και τις μεγάλες επιχειρήσεις με βάση την επιφάνεια που καταλαμβάνουν ενόψει της φορολόγησής τους από το Δήμο για το οικονομικό έτος 2020.

Οι επενδυτές της περιοχής ζήτησαν από τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή της τοπικής φορολογίας επισημαίνοντας ότι το κόστος των ανταποδοτικών τελών είναι δυσβάστακτο για τις επιχειρήσεις ενώ υπογράμμισαν τον πολυμορφικό ρόλο ως προς τη συμμετοχή των μεταποιητικών επιχειρήσεων στην τοπική οικονομία (θέσεις εργασίας, ανάπτυξη εμπορίου, διά βίου μάθηση κ.α.)

Ο Δήμαρχος Κιλκίς αναφέρθηκε στη μεγάλη συμβολή του δευτερογενή τομέα στην τοπική ανάπτυξη και απασχόληση και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα εξετάσει το αίτημά τους στην επόμενη περίοδο καθώς βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης ο προγραμματισμός προσδιορισμού των δημοτικών τελών για το 2020.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε φιλικό κλίμα, αναπτύχθηκαν και ιδέες για συνέργειες μεταξύ Δήμου και Συνδέσμου Επιχειρήσεων πρώην Δήμου Γαλλικού προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο, φιλόξενο και οργανωμένο περιβάλλον προσέλκυσης επιχειρήσεων για περαιτέρω ανάπτυξη και νέες μετεγκαταστάσεις επενδύσεων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.