Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Μήνυμα Γ. Φαργγίδη για το Πολυτεχνείο

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής ΚΙΝΑΛ ν. Κιλκίς
"Η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου αποτελεί κορυφαία στιγμή του αγώνα κατά της δικτατορίας. Οι νέοι, με την τόλμη και το επαναστατικό τους πνεύμα, όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στη Χούντα των Συνταγματαρχών, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο. 

Τα αιτήματά τους για αξιοπρεπή διαβίωση, παιδεία και ελευθερία, παραμένουν επίκαιρα στις μέρες μας, 46 χρόνια μετά. Η Δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου δεν είναι δεδομένα και ο αγώνας για την εξασφάλισή τους οφείλει να είναι διαρκής. Αποδίδουμε τιμή σ’ αυτούς που θυσιάστηκαν για υψηλά ιδεώδη και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιωθεί ο αγώνας τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.