Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Προσλήψεις 22 ατόμων σε ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι δύο (22) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού (για την Κεντρική Υπηρεσία, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες, που εδρεύουν στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας).

Ο αριθμός των ατόμων, η ειδικότητα, η υπηρεσία απασχόλησης, η διάρκεια της σύμβασης, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρονται στην «Ανακοίνωση Πρόσληψης ΣΟΧ 4/2019 του Γ.Ο.Ε.Β.», με αρ. πρωτ.: 3808(2233)/21-11-2019 (ΑΔΑ: Ω4Ψ446ΨΧΛΗ-3ΒΣ) και στα συνημμένα σχετικά αρχεία – Παραρτήματα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά: www.goev-ptl.gr και στο τηλέφωνο 2310543860.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.