Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου για τον ΑΕΤΟ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, τέσσερα τμήματα του Συλλόγου, (τμήμα των κοριτσιών γεννημένων 2009-2012, τμήμα αγοριών γεννημένων το 2006, τμήμα αγοριών γεννημένων το 2007 και τμήμα αγοριών γεννημένων το 2008) έδωσαν φιλικά με τον Αχιλλέα Τριανδρίας στο ΔΑΚ Τριανδρίας, όπου μετακινήθηκαν όλοι μαζί με λεωφορείο συνοδευόμενοι από προπονητές, διοίκηση και γονείς.

Με πολύ καλή συμμετοχή σε όλα τα τμήματα, αγόρια και κορίτσια έπαιξαν δυνατά, ίδρωσαν, πέτυχαν καλάθια, χειροκρότησαν και στήριξαν συμπαίκτες-συμπαίκτριες, αλλά επιβράβευσαν και τις προσπάθειες των αντίπαλων ομάδων.

Τα φιλικά ήταν πολύ καλά τεστ για τα τμήματα αγοριών 2006 και 2007 που θα αγωνιστούν στα μικρότερα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας).

ΑΝΔΡΙΚΟ
Στην Έδεσσα συνέχισε την αήττητη διαδρομή του τo Ανδρικό για την 6η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου αντιμετώπισε τον Εδεσσαϊκό που στάθηκε καλά στο 1ο και 3ο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να μπορέσει να ανακόψει το αήττητο σερί (6 στα 6) του ΑΕΤΟΥ.

Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της ομάδας Λάζαρος Βαϊτσούδης έπαιζε με ίωση δίνοντας το παράδειγμα, ακολούθησε ο Μαργαριτίδης Θεόφιλος που αγωνιζόταν με ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ η ομάδα παρατάχθηκε χωρίς τους Τσακλίδη Βασίλη (θλάση), Σαλονικίδη Χρήστο και Γκρεκό Γιώργο (φοιτητικές υποχρεώσεις), έχοντας στη σύνθεσή της τους εφήβους Βαταμίδη Σταύρο και Ζύμπερι Διονύση, οι οποίοι στάθηκαν επάξια.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Κόγιας Θ 12, Ζύμπερι Δ 2, Γιαννώτας Γ 6, Χειρούλης Α, Φιλιπίδης Γ, Βαϊτσούδης Λ 8 (2), Τσαρίδης Ε 8, Μουρζίδης Δ 21, Βαταμίδης Σ 4, Μαργαριτίδης Θ 13 (1), Μαργιοράκης Γ 2, Γρηγοριάδης Α.

ΕΦΗΒΙΚΟ
Το Εφηβικό τμήμα δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final-4 της ΕΚΑΣΚΕΜ, αφού ηττήθηκε από την Κούπα Κιλκίς μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου το άγχος προφανώς βάραινε στις πλάτες των παικτών και έτσι το Νομό Κιλκίς θα εκπροσωπήσει το εφηβικό τμήμα του ΑΟΚ Γουμένισσας, στο οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κόγιας Θωμάς): Πουλτουρτζίδης Ε 10, Ζύμπερι Δ 10, Αμοιρίδης Ν 13, Λυρτζής Γ 3(1), Θωμαίδης Γ, Τσούλης Ν 3(1), Βαταμίδης Σ 1, Ιακωβίδης Τ, Μπουρουτζάκης Χ, Πουρνάρας Β, Γκιόκα Γ, Κατσάρος Α.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.