Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (18/11/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε τουρνουά στην Αθήνα ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς παίζει μπάλα παντού, και την περίοδο των εορτών μεταβαίνει στην Αθήνα. Το Novus Cup διεξάγεται από τις 27-29 Δεκεμβρίου στην Πρωτεύουσα και το τμήμα "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη λαμβάνει και αυτό μέρος στην Κατηγορία Κ12

Ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν τα τμήματα υποδομής των κορυφαίων ομάδων της Super League, και ο Αλέξανδρος Κιλκίς θα βρεθεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς παίζει μπάλα και στην Αθήνα.

Πέντε στα πέντε για την «Ίντερ»
Το σερί της "Ίντερ" στο πρωτάθλημα της Κ13 συνεχίζεται καθώς ξεπέρασε με 7-5 και το εμπόδιο των Ελπίδων Ηλιούπολης, φτάνοντας έτσι στους 15 βαθμούς και απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής.

Οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη άνοιξαν το σκορ στο 6' με ασύλληπτο σουτ του Κωνσταντίνου Θεοδωράκου έπειτα από ασίστ του Χριστοφορίδη.

Στο 19' και στο 23' οι Ελπίδες γύρισαν το ματς, όμως από εκεί και πέρα η ομάδα του Αλέξανδρου ανέβασε κατακόρυφα απόδοσή της.

Άμεση ισοφάριση από τον Μπουρλή από ασίστ του Κότσι, και ο ίδιος παίκτης στο 26' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αλέξανδρο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καναρίδης με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 4-2.

Πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκιόκα με ωραία ατομική ενέργεια πέτυχε το 5-2 και ο Χριστοφορίδης στο 47' έπειτα από ασίστ του Καναρίδη χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

Ο Καναρίδης ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 55', με τους φιλοξενούμενους προς το τέλος του αγώνα να μειώνουν με δύο πέναλτι και ένα ακόμη γκολ.

«Τράβηξε εξάσφαιρο»
Επιστροφή στις νίκες στο Πρωτάθλημα της Κατηγορίας Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας για το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς, το οποίο πέρασε με το διπλό από την έδρα του Ηρακλή με 6-3.

Μια νίκη που ήρθε έπειτα από τρεις αγωνιστικές, και συνδυάστηκε παράλληλα από εξαιρετική εμφάνιση. Στο 8’ ο Συμεωνίδης είχε προσπάθεια στο δεξί δοκάρι, δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε την διπλή ευκαιρία με τους Γκαμπινταρασβίλι και Τόλα, και εν τέλει στο 11’ ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 13’ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι για χέρι του Συμεωνίδη και έφερε το ματς στα ίσα. Η ομάδα του κ. Παμπορίδη δεν πτοήθηκε και άμεσα ανέκτησε το προβάδισμα με σουτ του Συμεωνίδη αμέσως μετά την σέντρα.

Αφού ο Σιαπκάρης κράτησε το προβάδισμα στο ημίωρο με φανταστική απόκρουση, ήρθε να δώσει…αέρα δύο τερμάτων στον Αλέξανδρο ο Καρύδης. Στο 43’ ο Σπασόπουλος είχε δοκάρι και με την επανέναρξη στο δεύτερο μέρος ο Καρύδης «σέρβιρε» στον Τουτσίδη που ουσιαστικά έδωσε ισχυρό προβάδισμα.

Ωστόσο μια αδράνεια στο 60’ και άλλη μια στο 68’ έδωσαν την δυνατότητα στον Ηρακλή να βρει δύο γκολ και να προσδώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Εν τέλει στο 70’ ο Ζάλτος με κεφαλιά έδωσε ένα προβάδισμα ασφαλείας έπειτα από την ασίστ του Σπασόπουλου, και στο 82’ ο Τουτσίδης έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και δεν δυσκολεύτηκε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, πετυχαίνοντας το τελικό 6-3 υπέρ του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Σύνθεση : Σιάπκαρης, Γεωργιάδης (70' Παπαδόπουλος Α), Αμοιρίδης (41' Σπασόπουλος), Ρωσσίδης, Περπερίδης, Τόλα, Καρύδης (60’ Ιωαννίδης), Ζάλτος (65' Αρναουτίδης), Γκαμπινταρασβίλι (41' Τουτσίδης), Συμεωνίδης, Μπατσέλι.

Πλούσια δράση για «Μάντσεστερ» και «Τσέλσι»
Συνέχειας... απόλυτο για τη "Μάντσεστερ" στην Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του ΜΑΣ Αγχιάλου στον όμιλο που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Τρίτη νίκη για την ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη σε ισάριθμα παιχνίδια, η οποία συνδυάστηκε και πάλι με πολύ καλή εμφάνιση.

Δύο τέρματα από τον Γιάννη Σαββίδη και ένα από τον Παναγιώτη Μανγκανιέλλο διαμόρφωσαν το σκορ.

Ακόμη πιο άνετη ήταν η επικράτηση στην Κ11 για την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς κέρδισε με 17-5 την Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τέσσερις αγώνες για το συγκρότημα του κ. Ντουντούκη, που επίσης μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα.

Οι συνεργασίες βγήκαν ξανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι μαζί χάρηκαν το ποδοσφαιρικό πρωινό.

Τις Κυριακές το ποδοσφαιρικό...μενού περιλαμβάνει και αγώνες για τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς. Δύο στα δύο και αυτή την εβδομάδα για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς και τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Ντουντούκη.

Η τέταρτη αγωνιστική διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αξιούπολης, και η "Τσέλσι" στην Κ10 ανέβασε το σερί της στο 4χ4.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο, συνδυαστικό και νίκη με 6-0 επί του Πάικου Γουμένισσας, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματικά να είναι απολαυστικοί!

Τρίτη σερί νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για την "Μάντσεστερ" στην Κ12, η οποία επιβλήθηκε με 4-0 του Κιλκισιακού.

Αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχείς, εντούτοις οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν "φρεσκάδα" με την απόδοσή τους να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και να δείχνουν στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο που δουλεύονται στις προπονήσεις!

Αγώνες για την ΕΠΣ Μακεδονίας και την Κυριακή
Ακόμη μια αγωνιστική για τα Ηλικιακά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρέθηκε με αρκετές από τις ομάδες του στη Θεσσαλονίκη για να λάβει μέρος στους αγώνες, και να δώσει την δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν.

Στςι εγκαταστάσεις των Planet αγωνίστηκε η Κ12 "Λίβερπουλ" του Γρηγόρη Αθανασίου. Μπορεί να ήρθε η ήττα με 6-2 από την Τρίγλια, όμως η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν μέχρι τέλους να "γυρίσουν" το ματς.

Αγώνας Πρωταθλήματος και για την Κ10 "Ρόμα" επίσης του κ. Αθανασίου. Αντίπαλος, μόνο μέσα στο γήπεδο, η ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου. Ντέρμπυ με τα... όλα του, με τα πιτσιρίκια να προσφέρουν πλούσιο θέαμα ως το τέλος.

Η "Μίλαν" Κ14 του Βασίλη Παμπορίδη αγωνίστηκε κόντρα στην Καλλικράτεια για την τέταρτη αγωνιστική του Auteco Fair Play, σημειώνοντας ισάριθμη νίκη με 3-0.

Μπορεί να μην είχε την εικόνα των προηγούμενων αναμετρήσεων, όμως η ομάδα έφτασε σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, κάτι που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία στο έμψυχο δυναμικό.

Ο Σοφής στο 24' άνοιξε το σκορ, και με άλλα δύο γκολ των Αρναουτίδη και Πογέλη στα τελευταία λεπτά διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

"Πόρτο" και "Άρσεναλ" είχαν αυτή την εβδομάδα επίσημη αγωνιστική υποχρέωση στον όμιλο της Κ10 που διεξάγεται στα Joga Bonito.

Άκρατος ενθουσιασμός για τα παιδιά της κ. Γάτσιου και του κ. Γιοβά, καθώς είχαν και πάλι την ευκαιρία να αγωνιστούν σε άριστες συνθήκες, προσφέροντας αρκετές φάσεις και γκολ μαζί με την ομάδα του Ανθεμούντα Γαλάτιστας.

Φιλικό για «Γιούβε» και «Ατλέτικο
Σάββατο και τι καλύτερο από έναν αγώνα ποδοσφαίρου για την "Γιούβε" και την "Ατλέτικο";

Οι ομάδες των κ.κ. Ορμανίδη και Ιασωνίδη, αφού πραγματοποίησαν την φωτογράφισή τους, μετέβησαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμονα για να δώσουν φιλικό αγώνα με την Κ14 του οικοδεσπότη.

Ηλιόλουστη μέρα, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να το διασκεδάζουν και να χαίρονται το παιχνίδι, καθώς σε αυτά τα φιλικά αποκτούν όμορφες παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.