Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Αρχέλαος Κατερίνης vs ΚουΠα Κιλκίς: Post Game Stories




Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Η ΚουΠα ανεβάζει τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Η περσινή άνοδος του ανδρικού τμήματος στην ανώτερη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ, αυξάνει τις αγωνιστικές απαιτήσεις αλλά όχι μόνο αυτές. Ένα παιχνίδι φυσικά, τελειώνει μετά από 40 αγωνιστικά λεπτά. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Αποφασίσαμε κάθε εβδομάδα λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας τα υπόλοιπα.


Η παρακάμερα εισβάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χαρίζοντας από το ύψος του παίκτη μοναδικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι, μετατρέποντας το θεατή σε παίκτη που παρακολουθεί τις προσπάθειες των υπολοίπων από τον πάγκο. Συγχωρείστε μας για την ποιότητα του video, μα οι λήψεις είναι ερασιτεχνικές, αρκετά ικανοποιητικές ωστόσο για να αποτυπώσουν την γενική εικόνα του αγώνα.

Μια εικόνα του αγώνα που αποτυπώνεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και ο στατιστικός. Η γλώσσα των αριθμών που δεν λέει πάντα την αλήθεια, προσφέρει όμως χρήσιμα συμπεράσματα στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και χρωματίζει με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρουσες πινελιές το ίδιο το παιχνίδι. Πόντοι ποσοστά ευστοχίας, ριμπάουντ, ασίστ, κλπ. θα περνούν κάθε βδομάδα μπροστά από τις οθόνες σας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 

Προσδεθείτε μαζί μας και απολαύστε το ταξίδι μας!
Sponsored by Vabene Café & OK Radio
#koupakilkis#koupateam#koupafamily#strenthofnumbers#miaeikonaxilieslexei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.