Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

(Video) Εικόνα ελεεινής και άθλιας εγκατάλειψης στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Το ρεπορτάζ αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2018. Η απάντηση που είχαμε λάβει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ήταν ότι το θέμα θα επιλυόταν την άνοιξη -καλοκαίρι του 2019. Σήμερα Οκτώβριο του 2019 επαναφέρουμε το θέμα, διότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε και περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να μας πει τι σκοπεύει να κάνει.



Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο Λόφος του Αγίου Γεωργίου. Αυτήν την φορά λόγω των φωτιστικών στύλων της περιοχής. Σχεδόν κατεστραμμένοι, λυγισμένοι, σπασμένοι και χωρίς λαμπτήρες οι περισσότεροι, «κοσμούν» εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, αυτόν που οδηγεί στο Θέατρο Λόφου, στο ανακαινισμένο καφέ-μπαρ του λόφου, στο Σπήλαιο Κιλκίς και στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. 

Πρόκειται σαφώς για μια ακόμη απαράδεκτη κατάσταση που εκθέτει όχι μόνο το Δήμο Κιλκίς, για την αδιαφορία του ως προς την αντικατάστασή τους, αλλά και όλους εκείνους, κυρίως τις νέες ηλικίες που καταφεύγουν στην καταστροφή της δημόσιας περιουσίας εν είδει πλάκας, λόγω έλλειψης παιδείας και σεβασμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.