Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ο Γ. Γεωργαντάς στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Kυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σ. Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Π. Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς έκανε, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω σήμερα την τιμή να εκπροσωπώ τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα. Σήμερα, ανήμερα του θανάτου του ήρωα Παύλου Μελά, τιμούμε μια από τις πιο ένδοξες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Τιμούμε την ιερή μνήμη των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την διαφύλαξη της ελληνικότητάς της. Και αυτή την παρακαταθήκη, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τη διαφυλάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.