Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Τρ. Πέτρογλου: Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Υπογράφει ο
Τριαντάφυλλος Πέτρογλου
Πρόεδρος Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.Θ.)
Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την τιμή να με ορίσει Πρόεδρο των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.Θ.) με ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία και Διοίκηση του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μέλαθρου Θεσσαλονίκης, του ΕΑΚ Μίκρας, του ΕΑΚ Ποσειδωνίου, του Εθνικού Κολυμβητήριου, του Κολυμβητήριου και ΕΑΚ Νεάπολης, του ΕΑΚ Σταυρούπολης, του ΕΑΚ Αμπελοκήπων και του Κλειστού Γυμναστηρίου Βότση.


Ο αθλητισμός είναι υγεία, η ορθή λειτουργία των υποδομών του όμως είναι Πολιτισμός, έργο στο οποίο θεωρώ τον εαυτό μου υποχρεωμένο να αντεπεξέλθω.

Εύχομαι καλή θητεία σε όλα τα μέλη του συμβουλίου και είμαι βέβαιος για την παραγωγική συνεργασία μας στον κοινό σκοπό προώθησης και ανάδειξης του μαζικού, σχολικού και σωματειακού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.