Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Γεωργαντά με την ηγεσία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιος Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδα Χριστόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων της ηγεσίας του Υπουργείου με τους επιχειρηματικούς φορείς, ήταν η ενημέρωση του Υφυπουργού για τις προτάσεις του Συνδέσμου σχετικά με τη μείωση της γραφειοκρατίας και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Παρατηρητηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΣΕΒ ως προς την ψηφιακή ωριμότητα των επιχειρήσεων και της δημόσιας διοίκησης.

Ο Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσαν από την πλευρά τους, τους εκπροσώπους του Συνδέσμου σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες του Υπουργείου, δίνοντας έμφαση στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών και Παρατηρητήριο για τη Γραφειοκρατία, τα οποία αναμένεται να θεσπιστούν με τον επικείμενο Αναπτυξιακό Νόμο «Επενδύω στην Ελλάδα».

Στη επισυναπτόμενη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά: Δήμητρα Λυγούρα (Διευθύντρια Γραφείου ΓΓ), Γιάννα Χορμόβα (Διευθύντρια Γραφείου Υφυπουργού), Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γεώργιος Γεωργαντάς, Κωνσταντίνος Μπίτσιος (Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒ), Αλέξανδρος Χατζόπουλος (Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ) και Μάγκυ Αθανασιάδη (Ανώτερη Σύμβουλος ΣΕΒ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.