Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Προγραμματική σύμβαση συντήρησης σχολικών μονάδων Πολυκάστρου και Αξιούπολης

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη η Προγραμματικής Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης του Λυκείου Πολυκάστρου και 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης» προϋπολογισμού 34.224,00€.

Σκοπός της παρούσας Σύμβασης είναι η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων μερών, για την υλοποίηση των εργασιών συντήρησης των εν λόγω σχολείων, η οποία κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους. 

Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως στο σύστημα θέρμανσης των σχολείων με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση, την εξοικονόμηση αλλά πρωτίστως την βελτίωση των συνθηκών θερμικής άνεσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση του έργου. Η Υποδ/νση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς θα εκπονήσει την μελέτη και θα αναλάβει τη σύνταξη / έγκριση των τευχών δημοπράτησης, τις διαδικασίες ανάθεσης και επιλογής αναδόχου, την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την εκτέλεση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.