Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πανδαισία ποδοσφαίρου την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019  στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, με δέκα ομάδες της Ακαδημίας να δίνουν φιλικούς αγώνες!

Ο Α.Σ. Μύγδονας και η Ακαδημία του Ατέρμονα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, και όλοι μαζί πέρασαν μια υπέροχη μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο.

Η "Παρί" και η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκαν απέναντι στη Κ8 και τη Κ9 του Μύγδονα αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο με αρκετές συνεργασίες, με την "Ρίβερ" του Βασίλη Ορμανίδη να προσφέρει πλούσιο θέαμα με την Κ7 του Ατέρμονα.

Ήττα στα σημεία για την "Φιορεντίνα" του Γιάννη Ιασωνίδη από την Κ10 του Ατέρμονα, με την "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να ηττάται 6-4 από την Κ12 του Μύγδονα.

Η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου και η "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη αγωνίστηκαν ένα ημίχρονο ενάντια στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Ατέρμονα και του Μύγδονα πετυχαίνοντας από μια νίκη και μια ήττα.

Υπό το φως των προβολέων η "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη και η Κ8 του Ατέρμονα απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους γονείς! Θετικό αποτέλεσμα με 3-0 για την "Λίβερπουλ" του Γρηγόρη Αθανασίου απέναντι στην Κ12 του Ατέρμονα.

Τέλος το...κράμα "Γιούβε" και "Ατλέτικο" ηττήθηκε με 4-2 από την Κ14 του Ατέρμονα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τις Ακαδημίες του Μύγδονα και του Ατέρμονα για την τιμή που του έκαναν φέρνοντας τα αξιόμαχα τμήματά τους στις εγκαταστάσεις του και επιφυλάσσεται για τις δικές του… επισκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.